Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Chelsea Handler: Uganda Be Kidding Me Live

2014, 71 minuten, 335 beoordelingen
Chelsea Handler: Uganda Be Kidding Me Live
In haar eerste stand-upcomedyspecial voor Netflix doet Chelsea Handler het relaas over haar Afrikaanse avonturen (met het nodige te gekke fotografische bewijsmateriaal).
De Chelsea Handler: Uganda Be Kidding Me Live is een Netflix Original en is uitgebracht in 2014 en duurt 71 minuten. De gedrukte versie van Uganda Be Kidding Me was Handler's 4de boek dat een eerste plaats verwierf op de New York Times Bestseller List.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Chelsea Handler: Uganda Be Kidding Me Live op IMDB

Score: 6 van de 10

A culmination of Chelsea Handler's stand-up comedy tour in support of her fourth New York Times #1 Bestseller, Uganda Be Kidding Me.

Acteur

Regisseur

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.