Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Chelsea Peretti: One of the Greats

Tv-serie, 2014, 74 minuten, 272 beoordelingen
Chelsea Peretti: One of the Greats
Chelsea Peretti (Brooklyn Nine-Nine) toont haar veelzijdigheid in het duistere maar gekke nieuwe jasje van de comedyspecial.
De tv-serie Chelsea Peretti: One of the Greats is een Netflix Original en is uitgebracht in 2014 en duurt 74 minuten. Komiek en twitteraarster Chelsea Peretti speelt met Andy Samberg in het voor een Emmy genomineerde 'Brooklyn Nine-Nine'. Geschikt voor Volwassen. Deze tv-serie is Grappig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Chelsea Peretti: One of the Greats op IMDB

Score: 7 van de 10

Writer/actress/comedienne Chelsea Peretti presents a re-imagining of the hour-long special.

Acteur

Regisseur

Meer zoals Chelsea Peretti: One of the Greats

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Historical Roasts
'Algemeen roastmaster' Jeff Ross en een groot aantal gasten steken de draak met belangrijke historische figuren en prijzen tegelijkertijd hun wereldwijde impact.
Javier Guzman - Ga-Bie-Jer
Bereid je in deze comedyspecial voor op ongegeneerde grappen over postmodernisme, kinderachtig gedrag en hipsters. Leer bovendien hoe je 'Javier' moet uitspreken.
Saverio Raimondo: Il Satiro Parlante
De Italiaanse satirische comedian Saverio Raimondo onthaalt een Milanees publiek op verhalen over gedrag op internet, gênant letsel en zenuwslopende vluchten.
Pieter Derks - Spot
Pieter Derks heeft geen tijd om het leven serieus te nemen. Van groot nieuws tot trivialiteiten, voor hem is alles grappig - en niets heilig.
Anthony Jeselnik: Fire in the Maternity Ward
In deze stand-upspecial bepaalt Anthony Jeselnik zelf de grenzen van zijn humor. Hij schept er genoegen in om weg te komen met dingen die anderen niet kunnen zeggen.