Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Cherry Pop

Film, 2017, 77 minuten
Cherry Pop
Wanneer de hoofdact van een dragbar weigert op te treden, maakt een jonge nieuwkomer zijn debuut, terwijl achterbakse dragqueens hem achter de schermen beledigen.
Deze film is Foute films

Cherry Pop op Moviemeter

“Cherry Pop” is een gekke nacht van een travestie-show in een kleine plaatselijke bar. Wanneer Brendan, de hoofdacteur, weigert uit de kleedkamer te komen, breekt de hel los. Hij moet dan nog samenwerken met een aantal mensen die kampen met hun eigen problemen en elkaar niet kunnen uitstaan. Een jonge nieuwkomer, The Cherry verbergt een groot geheim voor de meisjes terwijl hij zich klaarmaakt voor zijn debuut.

Cherry Pop op IMDB

Cherry Pop! is a crazy night in the life of a small local bar's drag show. It's about a newcomer struggling with being the outcast on his first night. And a legend coming to terms with life...

Acteurs in Cherry Pop

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Spaans;Nederlands;Duits;Frans;Engels

Meer zoals Cherry Pop

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Mo Amer: The Vagabond
De Arabisch-Amerikaanse comedian Mo Amer vertelt over zijn leven als vluchteling, van zijn reis onder de naam Mohammed tot de lange weg naar het staatsburgerschap.
Goat
Een student pakt zijn normale leven weer op nadat hij is mishandeld. Hij gaat bij de studentenvereniging van zijn broer, maar de ontgroening maakt het alleen maar erger.
Little Things
Een samenwonend stel van in de twintig worstelt met de ups en downs van werk, moderne relaties en het vinden van een eigen identiteit in het hedendaagse Mumbai.
The Secret of My Success
Een jongen verhuist naar New York en krijgt een baan in de postkamer van een groot bedrijf, maar doet zich voor als veelbelovende zakenman om een meisje te imponeren.
Private Life
Het lukt een stel van begin 40 niet om kinderen te krijgen en ze hebben bijna geen opties meer. Maar dan gloort er hoop aan de horizon als een stiefnicht op bezoek komt.