Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Cherry Pop

Film, 2017, 77 minuten
Cherry Pop
Wanneer de hoofdact van een dragbar weigert op te treden, maakt een jonge nieuwkomer zijn debuut, terwijl achterbakse dragqueens hem achter de schermen beledigen.
Deze film is Foute films

Cherry Pop op Moviemeter

“Cherry Pop” is een gekke nacht van een travestie-show in een kleine plaatselijke bar. Wanneer Brendan, de hoofdacteur, weigert uit de kleedkamer te komen, breekt de hel los. Hij moet dan nog samenwerken met een aantal mensen die kampen met hun eigen problemen en elkaar niet kunnen uitstaan. Een jonge nieuwkomer, The Cherry verbergt een groot geheim voor de meisjes terwijl hij zich klaarmaakt voor zijn debuut.

Cherry Pop op IMDB

Cherry Pop! is a crazy night in the life of a small local bar's drag show. It's about a newcomer struggling with being the outcast on his first night. And a legend coming to terms with life...

Acteurs in Cherry Pop

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Spaans;Nederlands;Duits;Frans;Engels

Meer zoals Cherry Pop

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fun Size
Als de pittige tiener Wren haar vreemde broertje kwijtraakt tijdens Halloween, gaat ze samen met haar beste vrienden op pad om hem te vinden tijdens een doldwaze nacht.
Up in Smoke
Aan deze film is niets normaal. Maar het is hoe dan ook een trip: Cheech en Chong maken hun filmdebuut in deze onstuimige rock ‘n’ roll-comedy.
Katy Perry: Part of Me
Popster Katy Perry wordt op en buiten het podium gefilmd in dit onthullende dagboek van haar California Dreams Tour, met onder andere haar optredens in Los Angeles.
Michael Jackson: The Life of an Icon
Dit eerbetoon aan de King of Pop zit vol met nooit eerder vertoonde familiefilmpjes, zeldzame foto's en nieuwe interviews, en biedt een uniek kijkje achter de schermen.
Dinner for Schmucks
De gastheer van een etentje vraagt zijn vrienden om de grootste loser mee te nemen die ze kunnen vinden. Maar de ultieme schlemiel draait de rollen om.