Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Chief Daddy

Film, 2018, 98 minuten
Chief Daddy
Als een rijke patriarch onverwachts overlijdt, openen zijn op geld beluste familie, vrienden en werknemers allemaal de jacht op zijn miljardenfortuin.
De film Chief Daddy is uitgebracht in 2018 en duurt 98 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Chief Daddy is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Chief Daddy op IMDB

'Chief Daddy' tells the story of billionaire industrialist Chief Beecroft, a flamboyant benefactor to a large extended family of relatives, household staff and assorted mistresses. Chief ...

Acteurs in Chief Daddy

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Frans;Engels;Nederlands;Spaans (Spanje);Duits

Meer zoals Chief Daddy

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Family Weekend
Als een rijke vader zich verlooft met een jongere vrouw, zien zijn drie kinderen hun erfenis uit hun handen glippen. Ze ondernemen hilarische stappen om een huwelijk te voorkomen.
À tout casser
Frankie en zijn vrienden openen een nachtclub en jagen de gangster die beneden woont tegen zich in het harnas.
Love Destiny The Movie
Bhop droomt van een vrouw die hij in een ander leven liefhad en gelooft dat het zijn lot is om haar opnieuw te vinden. Een mysterieuze tijdreiziger dwarsboomt echter zijn plan.
Christmas Time Is Here
Romantiek, onroerend goed en familiebanden botsen als een makelaarster verliefd wordt op een belangrijke klant die de gezellige herberg van haar vader wil overnemen.
Angel Falls Christmas
Een door werk geobsedeerde arts wil aan haar ex bewijzen dat ze wel van kerst houdt. Een engelachtige barista helpt haar een checklist voor de feestdagen te maken.