Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Chief Daddy

Film, 2018, 98 minuten
Chief Daddy
Als een rijke patriarch onverwachts overlijdt, openen zijn op geld beluste familie, vrienden en werknemers allemaal de jacht op zijn miljardenfortuin.
De film Chief Daddy is uitgebracht in 2018 en duurt 98 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Chief Daddy is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Chief Daddy op IMDB

'Chief Daddy' tells the story of billionaire industrialist Chief Beecroft, a flamboyant benefactor to a large extended family of relatives, household staff and assorted mistresses. Chief ...

Acteurs in Chief Daddy

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Frans;Engels;Nederlands;Spaans (Spanje);Duits

Meer zoals Chief Daddy

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Los chicos del puerto
Miguel en zijn doelloze vrienden krijgen veel meer dan waar ze op gerekend hadden wanneer zijn opa hen vraagt een jasje af te leveren bij het graf van een oude vriend.
La última cena
In deze experimentele film komt een groep acteurs en technici samen om een geïmproviseerde film te maken rond een etentje met vrienden.
Las olas
Een weduwnaar is onderweg van zijn huis in Spanje naar een dorp in Zuid-Frankrijk en probeert zijn pijnlijke herinneringen aan de Spaanse Burgeroorlog een plaats te geven.
The Sandman
Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.
Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie
De tienerturtles en hun mystieke ninjakrachten worden op de proef gesteld wanneer meedogenloze wezens uit een ander universum totale chaos willen veroorzaken.