Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Chopsticks

Film, 2019, 100 minuten
Chopsticks
Het leven van een talentvolle maar onzekere vrouw verandert als ze de hulp inroept van een mysterieuze oplichter om haar gestolen auto terug te krijgen van een crimineel.
De film Chopsticks is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 100 minuten. Mithila Palkar (Little Things), Vijay Raaz (Monsoon Wedding) en Abhay Deol (Dev.D) spelen in deze onorthodoxe comedy. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Chopsticks is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Offbeat, Excentriek.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Chopsticks op IMDB

A gifted but insecure woman is in for a transformative experience when she enlists an enigmatic con to help recover her stolen car from a Mumbai thug.

Acteurs in Chopsticks

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi - Audiodescriptie;Hindi [Origineel];Engels
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Engels;Hindi;Frans

Meer zoals Chopsticks

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Matrimillas
Een gefrustreerd koppel zit vast in een slecht huwelijk, maar vindt hoop in een leuke app die goede daden beloont. Maar dan neemt de obsessie om punten te winnen het over.
Sebastian Maniscalco: Is It Me?
In een levendige stand-upshow toont Sebastian de kleine kwellingen in het leven, van kinderen naar school brengen tot onaangelijnde honden en date-avonden met zijn vrouw.
Jeszcze przed Świętami
Als een rancuneuze collega haar leveringen saboteert, moeten een koerier en een behulpzame klant racen om alle kerstcadeautjes op tijd bij de juiste ontvangers te krijgen.
Dreamworks Boss Baby Kerstbonus
Kerstavond neemt een vreemde wending wanneer de Boss Baby per ongeluk van plaats verwisselt met een van de elfen van de Kerstman en strandt op de Noordpool.
Falchi
Twee speciale agenten zijn aangesteld om de georganiseerde misdaad in Napels te bestrijden. Tijdens hun onderzoek worstelen ze met een complex privéleven en geheimen.