Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Chopsticks

Film, 2019, 100 minuten
Chopsticks
Het leven van een talentvolle maar onzekere vrouw verandert als ze de hulp inroept van een mysterieuze oplichter om haar gestolen auto terug te krijgen van een crimineel.
De film Chopsticks is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 100 minuten. Mithila Palkar (Little Things), Vijay Raaz (Monsoon Wedding) en Abhay Deol (Dev.D) spelen in deze onorthodoxe comedy. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Chopsticks is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Offbeat, Excentriek.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Chopsticks op IMDB

A gifted but insecure woman is in for a transformative experience when she enlists an enigmatic con to help recover her stolen car from a Mumbai thug.

Acteurs in Chopsticks

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi - Audiodescriptie;Hindi [Origineel];Engels
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Engels;Hindi;Frans

Meer zoals Chopsticks

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Doi Boy
Een vluchteling bouwt een nieuwe identiteit op als sekswerker in Thailand en raakt betrokken bij een riskant plan van een klant dat mogelijk tot een beter leven leidt.
Rustin
Activist Bayard Rustin wordt geconfronteerd met racisme en homofobie als hij de geschiedenis van de burgerrechten helpt veranderen door de mars op Washington in 1963 te organiseren.
Temporada de huracanes
Een groepje tieners vindt een drijvend lijk in een kanaal. De harde realiteit van de perverse misdaad legt de verborgen geheimen van het stadje bloot.
Daily Dose of Sunshine
Een zachtaardige psychiatrisch verpleegkundige doet haar uiterste best om een lichtpuntje te zijn voor de mensen voor wie ze zorgt, ondanks de uitdagingen die op haar pad komen.
Pain Hustlers
Een blutte maar ambitieuze alleenstaande moeder krijgt een kans in de farmaceutische verkoop. Hoe ver zal ze gaan om van een krachtige nieuwe pijnstiller een succes te maken?