Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Chris Brown: Welcome to My Life

Documentaire, 2017, 79 minuten
Chris Brown: Welcome to My Life
Deze documentaire vol interviews, beelden van zijn optredens en kijkjes achter de schermen geeft de fans een onbelemmerd zicht op het leven van Chris Brown.
De documentaire Chris Brown: Welcome to My Life is uitgebracht in 2017 en duurt 79 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Chris Brown: Welcome to My Life op Moviemeter

Score: 3,25 van de 5

Deze documentaire beweegt zich buiten de schijnwerpers en laat de schreeuwerige krantenkoppen voor wat ze zijn om de populaire R&B-zanger Chris Brown een kans te geven zijn eigen verhaal te vertellen. Nieuwe interviews met het internationale fenomeen onthullen antwoorden over zijn passie voor het maken van muziek, zijn onstuimige en veel gepubliceerde relaties, en de valkuilen van het bekend zijn. Interviews met Usher, Jennifer Lopez, DJ Khaled, Mike Tyson, Jamie Foxx en anderen.

Chris Brown: Welcome to My Life op IMDB

Score: 5,7 van de 10

This compelling Documentary moves beyond the spotlight and past the attention-grabbing headlines to give pop superstar Chris Brown a chance to tell his own story. New interviews with the international phenomenon reveal long-awaited answers about his passion for making music, his tumultuous and much publicized relationships, and the pitfalls of coming of age in the public eye. Also included is new concert footage, behind-the-scenes access, and special interviews from Usher, Jennifer Lopez, DJ Khaled, Mike Tyson, Jamie Foxx and others.

Acteurs in Chris Brown: Welcome to My Life

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Chris Brown: Welcome to My Life

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Kaulitz & Kaulitz
Tweelingbroers en supersterren Tom en Bill Kaulitz geven een kijkje in hun privéleven in LA en Duitsland in deze grappige en intieme realityserie.
Black Barbie
Ontdek het onvertelde verhaal van de eerste zwarte Barbie en de cruciale rol die drie vooruitstrevende vrouwen bij Mattel speelden bij het maken van een pop die op hen leek.
Mysteries of the Terracotta Warriors
Duizenden terracottakrijgers bewaakten de graftombe van de eerste Chinese keizer. Dit is hun verhaal, verteld aan de hand van archeologisch bewijs en re-enactments.
Rafa Márquez: El Capitán
De Mexicaanse verdediger vertelt over zijn overwinningen en verliezen in de voetbalwereld en daarbuiten, en vertelt over zijn dromen, dwalingen en vastberadenheid.
Nelma Kodama: The Queen of Dirty Money
Nelma Kodama is weer op vrije voeten en vertelt wat haar aandeel is geweest als berucht valutahandelaar op de zwarte markt in een groot Braziliaans corruptieschandaal.