Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Chris Brown: Welcome to My Life

Documentaire, 2017, 79 minuten
Chris Brown: Welcome to My Life
Deze documentaire vol interviews, beelden van zijn optredens en kijkjes achter de schermen geeft de fans een onbelemmerd zicht op het leven van Chris Brown.
De documentaire Chris Brown: Welcome to My Life is uitgebracht in 2017 en duurt 79 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Chris Brown: Welcome to My Life op Moviemeter

Score: 3,25 van de 5

Deze documentaire beweegt zich buiten de schijnwerpers en laat de schreeuwerige krantenkoppen voor wat ze zijn om de populaire R&B-zanger Chris Brown een kans te geven zijn eigen verhaal te vertellen. Nieuwe interviews met het internationale fenomeen onthullen antwoorden over zijn passie voor het maken van muziek, zijn onstuimige en veel gepubliceerde relaties, en de valkuilen van het bekend zijn. Interviews met Usher, Jennifer Lopez, DJ Khaled, Mike Tyson, Jamie Foxx en anderen.

Chris Brown: Welcome to My Life op IMDB

Score: 5,7 van de 10

This compelling Documentary moves beyond the spotlight and past the attention-grabbing headlines to give pop superstar Chris Brown a chance to tell his own story. New interviews with the international phenomenon reveal long-awaited answers about his passion for making music, his tumultuous and much publicized relationships, and the pitfalls of coming of age in the public eye. Also included is new concert footage, behind-the-scenes access, and special interviews from Usher, Jennifer Lopez, DJ Khaled, Mike Tyson, Jamie Foxx and others.

Acteurs in Chris Brown: Welcome to My Life

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Chris Brown: Welcome to My Life

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
The Eddy
De eigenaar van een Parijse jazzclub laat zich in met gevaarlijke criminelen terwijl hij vecht om zijn bedrijf, zijn band en zijn tienerdochter te beschermen.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.