Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Chris Brown: Welcome to My Life

Documentaire, 2017, 79 minuten
Chris Brown: Welcome to My Life
Deze documentaire vol interviews, beelden van zijn optredens en kijkjes achter de schermen geeft de fans een onbelemmerd zicht op het leven van Chris Brown.

Chris Brown: Welcome to My Life op Moviemeter

Deze documentaire beweegt zich buiten de schijnwerpers en laat de schreeuwerige krantenkoppen voor wat ze zijn om de populaire R&B-zanger Chris Brown een kans te geven zijn eigen verhaal te vertellen. Nieuwe interviews met het internationale fenomeen onthullen antwoorden over zijn passie voor het maken van muziek, zijn onstuimige en veel gepubliceerde relaties, en de valkuilen van het bekend zijn. Interviews met Usher, Jennifer Lopez, DJ Khaled, Mike Tyson, Jamie Foxx en anderen.

Chris Brown: Welcome to My Life op IMDB

This compelling Documentary moves beyond the spotlight and past the attention-grabbing headlines to give pop superstar Chris Brown a chance to tell his own story. New interviews with the international phenomenon reveal long-awaited answers about his passion for making music, his tumultuous and much publicized relationships, and the pitfalls of coming of age in the public eye. Also included is new concert footage, behind-the-scenes access, and special interviews from Usher, Jennifer Lopez, DJ Khaled, Mike Tyson, Jamie Foxx and others.

Acteurs in Chris Brown: Welcome to My Life

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Chris Brown: Welcome to My Life

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lucha. Jugando con lo imposible
Hockeyster Luciana Aymar, beter bekend als 'Lucha', deelt haar tumultueuze en triomfantelijke verhaal over hoe ze de beste ter wereld is geworden.
Michael Jackson: The Life of an Icon
Dit eerbetoon aan de King of Pop zit vol met nooit eerder vertoonde familiefilmpjes, zeldzame foto's en nieuwe interviews, en biedt een uniek kijkje achter de schermen.
Katy Perry: Part of Me
Popster Katy Perry wordt op en buiten het podium gefilmd in dit onthullende dagboek van haar California Dreams Tour, met onder andere haar optredens in Los Angeles.
Beauty and the Beast
De liefde bloeit op tussen een mooi meisje en een vriendelijk beest in deze muzikale liveaction-versie van het klassieke sprookje.
Social Fabric
Kledingontwerper Kyle Ng neemt kijkers mee tijdens zijn interessante zoektochten om meer te weten te komen over streetwear en modetrends over de hele wereld.