Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Chris D'Elia: Man on Fire

Film, 2017, 65 minuten
Chris D'Elia: Man on Fire
De ongeremde komiek Chris D'Elia bespreekt zijn kijk op grote gebeurtenissen in het leven, zoals het huwelijk, kinderloosheid en het kopen van broeken voor je vrienden.
De film Chris D'Elia: Man on Fire is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 65 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Chris D'Elia: Man on Fire is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Cynisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Chris D'Elia: Man on Fire op IMDB

Score: 6,5 van de 10

Chris D'Elia: Man on Fire is a TV special starring Chris D'Elia. Actor and comic Chris D'Elia delivers a hilarious take down of life's greatest pitfalls in his Netflix Original comedy special

Acteurs in Chris D'Elia: Man on Fire

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Chris D'Elia: Man on Fire

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.
Minions en meer 1
Deze verzameling korte Minions-verhalen van de 'Verschrikkelijke Ikke'-franchise bevat korte films als 'Training Wheels', 'Puppy' en 'Yellow Is The New Black'.
The Dead Don't Die
Een bovennatuurlijke gebeurtenis wekt de doden op in het rustige stadje Centerville, een situatie die de politiechef en zijn plaatsvervanger moeilijk onder controle krijgen.
Patton Oswalt: We All Scream
Patton grapt over ouder worden, zijn gefaalde lock-downplannen en de dag dat zijn vrouw in een Walkure veranderde in deze stand-upspecial die hij zelf regisseerde.