Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Chris Rock: Tamborine

Film, 2018, 64 minuten
Chris Rock: Tamborine
Chris Rock treedt in Brooklyn op tijdens een comedyspecial vol scherpe opmerkingen over het vaderschap, ontrouw en de Amerikaanse politiek.
De film Chris Rock: Tamborine is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 64 minuten. Genomineerd voor een Grammy voor Beste comedyalbum. Geschikt voor alle leeftijden.Chris Rock: Tamborine is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Chris Rock: Tamborine op IMDB

Score: 6,5 van de 10

Chris Rock: Tamborine is a TV special starring Chris Rock. Chris Rock takes the stage in Brooklyn for a comedy special filled with searing observations on fatherhood, infidelity and American politics.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans;Engels

Meer zoals Chris Rock: Tamborine

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

You People
Als twee millennials uit Los Angeles verliefd worden, komen ze te midden van botsende families en culturen voor de ultieme relatietest te staan: elkaars ouders ontmoeten.
An Action Hero
Door een beschuldiging van moord verandert het leven van een filmster in een excentrieke actiethriller als hij het land ontvlucht met een wraakzuchtige politicus op de hielen.
Against the Ropes
Ángela is vrijgelaten uit de gevangenis en wil het respect terugwinnen van haar dochter, die dol is op lucha libre-worstelen. Ze gaat de ring in als een mysterieus personage.
U Get What U Kiss 2
Drie ongetrouwde broers omarmen de traditie van hun dorp Rachitele, waarbij herders een vrouw zoeken om te kussen op Wool's Day.
Jumanji: The Next Level
Als Spencer wordt vermist, beseffen Martha, Bethany en Fridge dat ze opnieuw Jumanji binnen moeten gaan om hem te zoeken. Maar dan gaat er iets mis.