Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Christiane Amanpour: Sex & Love Around the World

Tv-serie, 2018
Christiane Amanpour: Sex & Love Around the World
Deze documentaireserie van Christiane Amanpour van CNN onderzoekt hoe volwassenen in zes grote wereldsteden de liefde bedrijven en over seks denken.
De tv-serie Christiane Amanpour: Sex & Love Around the World is uitgebracht in 2018. Deze tv-serie is Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Christiane Amanpour: Sex & Love Around the World op IMDB

Score: 7,5 van de 10

CNN's award-winning journalist, Christiane Amanpour travels around the world to talk with women about the rules of engagement in relationships and intimacy. In this six-part documentary ...

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Engels;Nederlands;Frans;Duits

Meer zoals Christiane Amanpour: Sex & Love Around the World

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Exploding Kittens
In dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad worden God en zijn aartsvijand Satan met zijn kliek naar de aarde gestuurd om onder de mensen te leven, maar dan als pratende katten.
The Champion
Een heetgebakerde footballspeler belandt na een gevecht op de bank en krijgt een nieuwe mentor: een teruggetrokken academicus die hem zal leren zijn angsten onder ogen te zien.
Lobola Man
Ace Ngubeni, een gewiekste lobola-onderhandelaar, moet zijn lastigste deal ooit sluiten voor een verlegen klant. Maar er staat meer op het spel dan alleen geld.
Blame the Game
Pia nodigt haar nieuwe vriend Jan uit op haar vaste spelletjesavond, maar de onaangekondigde komst van Pia's ex verhoogt de inzet voor iedereen.
Vanished into the Night
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.