Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Christmas Wedding Planner

Film, 2017, 86 minuten
Christmas Wedding Planner
De wereld van een bruiloftsplanner wordt op zijn kop gezet wanneer een knappe privédetective wordt ingehuurd om een van haar grootste opdrachten in de war te gooien.
De film Christmas Wedding Planner is uitgebracht in 2017 en duurt 86 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Christmas Wedding Planner is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Christmas Wedding Planner op IMDB

Score: 4,3 van de 10

Wedding Planner, Kelsey Wilson, is about to have her big break: planning her beloved cousin's lavish and exclusive wedding. Everything is going smoothly until Connor McClane, a devilishly ...

Acteurs in Christmas Wedding Planner

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Turks;Engels [Origineel];Duits;Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Duits;Spaans (Spanje);Nederlands;Frans;Engels

Meer zoals Christmas Wedding Planner

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Making Squid Game: The Challenge
Neem een kijkje achter de schermen om te zien hoe de op 'Squid Game' gebaseerde realityshow veranderde van een geschreven drama in een keiharde, zenuwslopende competitie.
Så var det jul igjen
Thea neemt Jashan mee naar huis om hun verloving te vieren, maar zijn Indiase roots en de Noorse tradities van haar familie botsen tijdens een chaotische kerst.
Pax Massilia
Terwijl een wrede drugsdealer Marseille probeert te veroveren, verwelkomen een opstandige politiechef en zijn onverschrokken team een nieuwe rekruut met een eigen agenda.
Family Switch
Als twee ouders na een zeldzame kosmische gebeurtenis vlak voor kerst van lichaam wisselen met hun tienerkinderen, breekt er chaos uit in het gezin.
My Daemon
Om zijn moeder te redden, maken een goedhartige jongen en zijn speciale vriendje een reis door het post-apocalyptische Japan. Maar de duistere krachten komen dichterbij.