Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Christmas Wedding Planner

Film, 2017, 86 minuten
Christmas Wedding Planner
De wereld van een bruiloftsplanner wordt op zijn kop gezet wanneer een knappe privédetective wordt ingehuurd om een van haar grootste opdrachten in de war te gooien.
De film Christmas Wedding Planner is uitgebracht in 2017 en duurt 86 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Christmas Wedding Planner is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Christmas Wedding Planner op IMDB

Score: 4,3 van de 10

Wedding Planner, Kelsey Wilson, is about to have her big break: planning her beloved cousin's lavish and exclusive wedding. Everything is going smoothly until Connor McClane, a devilishly ...

Acteurs in Christmas Wedding Planner

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Turks;Engels [Origineel];Duits;Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Duits;Spaans (Spanje);Nederlands;Frans;Engels

Meer zoals Christmas Wedding Planner

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Itaewon Class
In een kleurrijke buurt van Seoul nemen een ex-gevangene en zijn vrienden het op tegen een machtige tegenstander om hun grote droom waar te maken: een café.
Willy and the Guardians of the Lake: Tales from the Lakeside Winter Adventure
Als de winter valt aan het meer, krijgen de Verdies en Gruwels te maken met een gemeenschappelijk gevaar. Willy Walnoot wil zijn kans grijpen om wachter te worden.
There's Something in the Water
Deze documentaire gaat over minderheidsgroepen in Nova Scotia die de strijd aanbinden met ambtenaren over de dodelijke gevolgen van industrieel afval.
Trixie Mattel: Moving Parts
Dragqueen Trixie Mattel deelt de bitterzoete realiteit van succes in deze documentaire over haar weg naar roem en de daaropvolgende muziekcarrière.
Making Unorthodox
De making-of van een film die problemen in een chassidische gemeenschap op authentieke wijze in beeld brengt en onderzoekt welke invloed ze hebben op vrouwenlevens.