Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Christmas With A View

Film, 2018, 91 minuten
Christmas With A View
Na een mislukte poging om zelf een zaak te beginnen staat de wereld van de restaurantmanager in een skiresort op zijn kop door een nieuwe baas met een geheim verleden.
De film Christmas With A View is uitgebracht in 2018 en duurt 91 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Christmas With A View is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Christmas With A View op IMDB

Score: 5,1 van de 10

Christmas with a View is a TV movie starring Kaitlyn Leeb, Scott Cavalheiro, and Mark Ghanimé. Secret aspirations between a failed restaurateur and a celebrity chef threaten their blossoming Christmas romance.

Acteurs in Christmas With A View

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Turks;Engels [Origineel];Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Duits;Nederlands;Engels;Frans;Spaans (Spanje)

Meer zoals Christmas With A View

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Always Amore
Een weduwe huurt een consultant in om het restaurant van haar overleden man te redden. Ze stelt zich langzaam open voor veranderingen, maar kan ze ook nieuwe liefde accepteren?
Almost Pyaar With DJ Mohabbat
Twee jonge stellen uit verschillende werelden jagen verboden liefde na. Hun levens raken verstrengeld wanneer opstandigheid en intolerantie botsen in twee parallelle verhalen
Unstable
Een biotech-genie probeert zijn verdriet te verwerken met steun van zijn zoon, die onder de schaduw van zijn vader uit wil komen en het familiebedrijf wil redden.
From Me to You: Kimi ni Todoke
Door haar sombere gedrag heeft Sawako moeite om erbij te horen. Wanneer een extraverte klasgenoot haar echter benadert, neemt haar leven een positieve wending.
Big Mäck: Gangster und Gold
Een man wordt onschuldig veroordeeld voor een overval en brengt zes jaar door in de gevangenis. Decennia later wordt hij opnieuw verdacht. Is hij nog steeds onschuldig?