Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Christmas With A View

Film, 2018, 91 minuten
Christmas With A View
Na een mislukte poging om zelf een zaak te beginnen staat de wereld van de restaurantmanager in een skiresort op zijn kop door een nieuwe baas met een geheim verleden.
De film Christmas With A View is uitgebracht in 2018 en duurt 91 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Christmas With A View is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Christmas With A View op IMDB

Score: 5,1 van de 10

Christmas with a View is a TV movie starring Kaitlyn Leeb, Scott Cavalheiro, and Mark Ghanimé. Secret aspirations between a failed restaurateur and a celebrity chef threaten their blossoming Christmas romance.

Acteurs in Christmas With A View

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Turks;Engels [Origineel];Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Duits;Nederlands;Engels;Frans;Spaans (Spanje)

Meer zoals Christmas With A View

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Falchi
Twee speciale agenten zijn aangesteld om de georganiseerde misdaad in Napels te bestrijden. Tijdens hun onderzoek worstelen ze met een complex privéleven en geheimen.
Electronic Dance Music: A Top Export from Germany
De Duitse dj's Alle Farben, Felix Jaehn en Paul van Dyk bieden een kijkje achter de schermen bij hun leven, muziek en shows in Duitsland, Letland en de VS.
A Tor Bella Monaca non piove mai
Twee broers veranderen hun leven in de hoop het appartement waarin ze opgroeiden, te kunnen verlaten. Kan het rechte pad ze echter uit de buitenwijken leiden?
Robert Downey Jr. brengt hulde aan zijn overleden vader in deze documentaire over het leven en de veelzijdige carrière van baanbrekend filmmaker Robert Downey Sr.
Scrooge: A Christmas Carol
Op een koude kerstavond wordt de grote vrek Ebenezer Scrooge geconfronteerd met zijn verleden. Hij heeft één nacht om zijn toekomst te veranderen, voordat het te laat is.