Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Cidade de Deus: 10 Anos Depois

City of God: 10 Years Later
Documentaire, 2013, 68 minuten
Cidade de Deus: 10 Anos Depois
Tien jaar geleden kwam de baanbrekende, Braziliaanse film 'City of God' uit. Deze documentaire brengt cast en crew weer samen om na te gaan hoe het hen is vergaan.
De documentaire Cidade de Deus: 10 Anos Depois is uitgebracht in 2013 en duurt 68 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Cidade de Deus: 10 Anos Depois op Moviemeter

Score: 2,08 van de 5

De documentaire toont hoe het de acteurs vergaan is, tien jaar na het uitkomen van de film Cidade de Deus, die wereldwijd een succes werd. Voor de speelfilm werden de acteurs uit de favela's in Rio geplukt. Velen gaven het geld dat ze kregen (gemiddeld zo’n duizend euro) meteen uit aan sieraden, skateboards of boodschappen. Leandro Firmino, die bendeleider Dobbeltje speelde in de film, kocht een computer die vier jaar later stuk ging. Nieuw acteerwerk vinden blijkt moeilijk. De meeste acteurs van toen hebben inmiddels een ander baantje, zoals automonteur of piccolo in een hotel. Een enkeling is de gevangenis in gegaan. Seu Jorge, die Mané Galinha in de film speelde en al een bekend sambamuzikant was in Brazilië, valt nog het meest op door twee jaar later een rol te spelen in The Life Aquatic with Steve Sissou van regisseur Wes Anderson.

Cidade de Deus: 10 Anos Depois op IMDB

Score: 6,4 van de 10

A film documentary about the fate of the young actors of the award winning film City of God by Fernando Meirelles and Katia Lund. It shows how their lives unfolded after the film's worldwide success.

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Portuguees (Brazilië) [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Portuguees (Brazilië);Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Cidade de Deus: 10 Anos Depois

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Pamela, a love story
Aan de hand van persoonlijke video's en dagboeken vertelt Pamela Anderson zelf het verhaal van haar opkomst, onstuimige romances en beruchte sekstapeschandaal.
The Hatchet Wielding Hitchhiker
In deze schokkende documentaire wordt het verhaal verteld van een zorgeloze nomade die een virale ster werd en vervolgens na een neerwaartse spiraal in de gevangenis belandde.
Mumbai Mafia: Police vs The Underworld
In het Mumbai van de jaren 90 hebben een misdaadbaas en zijn netwerk de macht over de stad - tot de opkomst van 'encounter cops' die schaamteloos hun doelwitten vermoorden.
MADOFF: The Monster of Wall Street
In deze docuserie wordt de opkomst en ondergang gevolgd van financier Bernie Madoff, het brein achter een van de grootste ponzifraudes in de geschiedenis van Wall Street.
Romantic Road
Deze documentaire volgt een Engelse advocaat en zijn vrouw terwijl ze opnieuw een jeugdreis door India en Bangladesh maken in hun Rolls-Royce uit 1936.