Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Circus of Books

Documentaire, 2020, 86 minuten
Circus of Books
Een aardig Joods stel runde decennialang Circus of Books, een pornowinkel en epicentrum voor de homo's van LA. Hun dochter legt als regisseuse hun leven en de tijd vast.
De documentaire Circus of Books is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 86 minuten. Van uitvoerend producent Ryan Murphy. Met interviews met Larry Flynt en Jeff Stryker. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze documentaire is Provocerend, Speurwerk, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Circus of Books op IMDB

Score: 7,1 van de 10

In 1976, Karen and Barry Mason had fallen on hard times and were looking for a way to support their young family when they answered an ad in the Los Angeles Times. Larry Flynt was seeking ...

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Nederlands
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Circus of Books

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Victim/Suspect
Een journalist onderzoekt een zaak van een vrouw die een valse aangifte van verkrachting zou hebben gedaan, en ziet een patroon: autoriteiten die zich tegen de slachtoffers keren.
Anna Nicole Smith: You Don't Know Me
Van haar successen als topmodel tot haar tragische dood: in deze documentaire wordt het leven van Anna Nicole Smith bekeken door de ogen van haar naasten.
Le ciel de Paris
Suzanne heeft na een ongelukkige liefde alle mannen afgezworen. Dan ontmoet ze Lucien. Wat ze niet weet, is dat haar beste vriend Marc ook iets voelt voor haar nieuwe vlam.
Boy from the Blaze
Tiener Aleixo Paz heeft een vreselijke brand overleefd en schrijft liedjes om met de pijn om te gaan. In deze documentaire stapt hij voor het eerst op het podium.
The Light We Carry: Michelle Obama and Oprah Winfrey
Michelle Obama gaat in een verhelderend gesprek met Oprah Winfrey in op de uitdagingen en levenslessen die de basis vormden voor haar tweede bestseller.