Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Cirque du Freak: The Vampire's Assistant

Film, 2009, 108 minuten
Cirque du Freak: The Vampire's Assistant
Waneer Darren Shan wordt meegenomen naar een circus vol met rariteiten, wordt hij door een vampier in de nek gebeten, waarna zijn leven volledig verandert.
De film Cirque du Freak: The Vampire's Assistant is uitgebracht in 2009 en duurt 108 minuten. John C. Reilly, Salma Hayek, Willem Dafoe en Ken Watanabe spelen in dit fantasierijke avontuur. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Eng, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Cirque du Freak: The Vampire's Assistant op IMDB

Score: 6 van de 10

Teenager, Darren Shan, meets a mysterious man at a freak show who turns out to be a Vampire. After a series of events Darren must leave his normal life and go on the road with the Cirque Du Freak and become a Vampire.

Acteurs in Cirque du Freak: The Vampire's Assistant

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans;Engels

Meer zoals Cirque du Freak: The Vampire's Assistant

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Coffee & Kareem
Een onbekwame agent uit Detroit probeert een band op te bouwen met de grofgebekte jonge zoon van zijn vriendin terwijl ze een criminele samenzwering onthullen.
Sol Levante
Een jonge krijger en haar familie zoeken naar de geheime plek waar wensen zouden worden vervuld. Hopelijk jagen ze geen oude bewakers en geesten tegen zich in het harnas.
La marca del demonio
Twee zussen openen een eeuwenoud boek, waardoor er duistere krachten vrijkomen. Een bezeten priester die met zijn eigen demonen worstelt, is hun enige redding.
Jusqu'au déclin
Na een ongeluk in een afgelegen trainingskamp raakt een groep 'survivalists' bitter verdeeld – en in een wreed gevecht om hun leven.
Draken: Reddingsrijders: Jacht op de gouden draak
De Reddingsrijders beleven de schattenjacht van hun leven. Ze moeten racen om een kostbaar gouden drakenei te vinden en dit te beschermen tegen gemene piraten.