Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

City of Joy

Documentaire, 2018, 76 minuten
City of Joy
Vrouwen die zijn verkracht in het door oorlog verscheurde Congo, worden opgevangen in City of Joy. Dit centrum helpt hen bij het herstellen van hun eigenwaarde en kracht.
De documentaire City of Joy is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 76 minuten. Een van de personen uit de film, gynaecoloog en activist dr. Denis Mukwege, kreeg in 2018 de Nobelprijs voor de Vrede. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze documentaire is Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

City of Joy op IMDB

Score: 7,5 van de 10

This film follows the first class of students at a remarkable leadership center in the Eastern Democratic Republic of Congo, a region often referred to as "the worst place in the world to be a woman." These women have been through unspeakable violence spurred on by a 20 year war driven by colonialism and greed. In the film, they band together with the three founders of this center: Dr. Denis Mukwege (2016 Nominee for the Nobel Peace Prize), radical playwright and activist Eve Ensler ("The Vagina Monolgoues") and human rights activist, Christine Schuler-Deschryver, to find a way to create meaning in their lives even when all that was meaningful to them has long been stripped away. In this ultimately uplifting film, we witness the tremendous resilience as these women transform their devastation into powerful forms of leadership for their beloved country.

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals City of Joy

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vicious Circle
Een onschuldige dokter wordt beschuldigd van moord. In een poging zijn naam te zuiveren, belandt hij in een gevaarlijke wereld van misdaad, chantage en valsheid in geschrifte.
Un nommé La Rocca
Nadat zijn vriend onterecht is beschuldigd van moord, reist een voormalige gangster naar Marseille om ouderwets wraak te nemen en er een deel van de actie te claimen.
Sweeney!
Een keiharde rechercheur wordt beschuldigd van moord. Als hij op eigen houtje op onderzoek gaat om zijn naam te zuiveren, stuit hij op politieke corruptie.
The Good Die Young
Vier mannen met geldproblemen ontmoeten elkaar en besluiten zonder enige ervaring een gewapende overval te plegen
The Stranger Left No Card
Een excentrieke nieuwkomer charmeert de mensen in een slaperig dorpje, maar achter zijn vrolijke persoonlijkheid gaan duistere plannen schuil voor een van de inwoners.