Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

City of Joy

Documentaire, 2018, 76 minuten
City of Joy
Vrouwen die zijn verkracht in het door oorlog verscheurde Congo, worden opgevangen in City of Joy. Dit centrum helpt hen bij het herstellen van hun eigenwaarde en kracht.
De documentaire City of Joy is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 76 minuten. Een van de personen uit de film, gynaecoloog en activist dr. Denis Mukwege, kreeg in 2018 de Nobelprijs voor de Vrede. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze documentaire is Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

City of Joy op IMDB

Score: 7,5 van de 10

This film follows the first class of students at a remarkable leadership center in the Eastern Democratic Republic of Congo, a region often referred to as "the worst place in the world to be a woman." These women have been through unspeakable violence spurred on by a 20 year war driven by colonialism and greed. In the film, they band together with the three founders of this center: Dr. Denis Mukwege (2016 Nominee for the Nobel Peace Prize), radical playwright and activist Eve Ensler ("The Vagina Monolgoues") and human rights activist, Christine Schuler-Deschryver, to find a way to create meaning in their lives even when all that was meaningful to them has long been stripped away. In this ultimately uplifting film, we witness the tremendous resilience as these women transform their devastation into powerful forms of leadership for their beloved country.

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals City of Joy

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Behind the Curve
Maak kennis met de groeiende, wereldwijde groep theoretici die ervan overtuigd is dat de aarde plat is, maar leeft in een samenleving die dit idee stellig verwerpt.
Larry Charles' Dangerous World of Comedy
De legendarische comedyschrijver en regisseur Larry Charles reist de wereld rond op zoek naar humor op de meest ongebruikelijke, onverwachte en gevaarlijke plaatsen.
Yucatán
Twee rivaliserende oplichters proberen op creatieve en meedogenloze wijze een vaderlijke loterijwinnaar op te lichten op een cruise van Spanje naar Mexico.
Sea of Love
Een uitgebluste NYPD-rechercheur is op jacht naar een seriemoordenaar die slachtoffers zoekt via contactadvertenties, maar dan valt hij voor de hoofdverdachte.
Dirty John
Het leven van Debra Newell gaat bergafwaarts als ze valt voor de leugens en manipulatie van oplichter John Meehan. Gebaseerd op de podcast over een waargebeurd misdrijf.