Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

City Of The Sun

Documentaire, 2017, 102 minuten
City Of The Sun
In deze impressionistische documentaire ontstaat een levendig portret van het leven in Tsjiatoera, een half verlaten mijnstadje in het westen van Georgië.
De documentaire City Of The Sun is uitgebracht in 2017 en duurt 102 minuten. Deze sfeervolle film won prijzen op verschillende filmfestivals, waaronder het Filmfestival van Sarajevo. Geschikt voor alle leeftijden. Deze documentaire is Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Georgisch [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Georgisch;Nederlands

Meer zoals City Of The Sun

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Pamela, a love story
Aan de hand van persoonlijke video's en dagboeken vertelt Pamela Anderson zelf het verhaal van haar opkomst, onstuimige romances en beruchte sekstapeschandaal.
Copenhagen Cowboy: Nightcall with Nicolas Winding Refn
Maker Nicolas Winding Refn en zijn team vertellen hoe ze de stoïsche heldin en de duistere sprookjesversie van de onderwereld van Kopenhagen leven inbliezen.
Suzan & Freek: Tussen Jou en Mij
Suzan en Freek, het Achterhoekse duo dat niet meer weg te denken is uit de Nederlandse muziekindustrie, onthullen hoe ze als koppel hun weg vinden in succes en de bijbehorende roem.
The Hatchet Wielding Hitchhiker
In deze schokkende documentaire wordt het verhaal verteld van een zorgeloze nomade die een virale ster werd en vervolgens na een neerwaartse spiraal in de gevangenis belandde.
Mumbai Mafia: Police vs The Underworld
In het Mumbai van de jaren 90 hebben een misdaadbaas en zijn netwerk de macht over de stad - tot de opkomst van 'encounter cops' die schaamteloos hun doelwitten vermoorden.