Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Clair Obscur

Film, 2016, 102 minuten
Clair Obscur
Een psychiater komt tot nieuwe inzichten over haar eigen huwelijk wanneer ze een jonge vrouw onderzoekt die zojuist haar man en schoonmoeder heeft vermoord.
De film Clair Obscur is uitgebracht in 2016 en duurt 102 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Clair Obscur op Moviemeter

Score: 3,38 van de 5

Chehnaz, een aantrekkelijke moderne vrouw, en haar man Cem wonen in een hippe wijk in Istanboel. Chehnaz wordt toegewezen aan een openbaar ziekenhuis in een kleine afgelegen badplaats om 2 jaar als co-assistent in de psychiatrie te werken. Tijdens de behandeling van haar patiënten kijkt ze vooral uit naar het weekend en het leven in Istanboel. Na verloop van tijd wordt Chehnaz's seksuele probleem met haar man echter steeds duidelijker. Een probleem dat ze niet in staat is onder ogen te komen. Dan ontmoet ze Elmas, een jonge vrouw uit de stad, en verandert haar leven voorgoed.

Clair Obscur op IMDB

Score: 6,4 van de 10

Two Turkish women one oppressed by sexist traditions and one liberated by modern mores, have more in common than it would seem.

Acteurs in Clair Obscur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Turks
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Clair Obscur

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Christmas Time Is Here
Romantiek, onroerend goed en familiebanden botsen als een makelaarster verliefd wordt op een belangrijke klant die de gezellige herberg van haar vader wil overnemen.
Angel Falls Christmas
Een door werk geobsedeerde arts wil aan haar ex bewijzen dat ze wel van kerst houdt. Een engelachtige barista helpt haar een checklist voor de feestdagen te maken.
Un hombre de acción
In dit drama, geïnspireerd op het leven van Lucio Urtubia, richt een anarchist zich met een ingenieuze vervalsingsoperatie op een van 's werelds grootste banken.
Colette
Een man verhuist zijn vrouw naar magisch Parijs, waar ze zijn broodschrijver wordt. Ze vecht er, gesterkt door succes, voor haar identiteit als schrijver en vrijdenker.
The Longshots
Als een meisje van 11 de eerste vrouwelijke quarterback in het Pop Warner-toernooi wordt, vragen mensen zich af wat dit moet worden. Totdat de overwinning nabij is.