Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Clovehitch Killer (The)

Film, 2018, 109 minuten
Clovehitch Killer (The)
Het schijnbaar perfecte gezin van een tiener wordt verscheurd wanneer hij verontrustend bewijs vindt van een seriemoordenaar dicht bij huis.
De film Clovehitch Killer (The) is uitgebracht in 2018 en duurt 109 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Duister, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Clovehitch Killer (The) op IMDB

Score: 6,5 van de 10

A picture-perfect family is shattered when the work of a serial killer hits too close to home. Dylan McDermott stars in this chilling portrait of all-American evil.

Acteurs in Clovehitch Killer (The)

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Clovehitch Killer (The)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marriage Story
De voor een Oscar genomineerde regisseur Noah Baumbach geeft een warme, maar ook indringende kijk op hoe een huwelijk stukloopt en een familie samenblijft.
V Wars
Door een ziekte die slachtoffers in bloedzuigende vijanden verandert, nemen twee beste vrienden het tegen elkaar op in een gevecht voor de toekomst van de mensheid.
A Christmas Prince: The Royal Baby
Met kerst krijgt Aldovia het ultieme geschenk: een koninklijke baby. Maar eerst moet koningin Amber haar familie en koninkrijk helpen met een koninklijk mysterie.
The Best of Enemies
In 1971 in North Carolina strijdt een mensenrechtenactiviste op een overleg over schoolintegratie tegen een KKK-leider. Er ontstaat een onwaarschijnlijke vriendschap.
The Zoya Factor
Een excentrieke copywriter overtuigt onbedoeld het Indiase cricketteam dat zij hen geluk brengt, tot ontzetting van de totaal niet bijgelovige aanvoerder.