Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Club de Cuervos presenta: La balada de Hugo Sánchez

Tv-serie, 2018
Club de Cuervos presenta: La balada de Hugo Sánchez
Hugo Sánchez, de trouwe persoonlijke assistent van Chava Iglesias, moet Club de Cuervos naar de overwinning leiden in Nicaragua. Tenminste, als dat van zijn moeder mag.
De tv-serie Club de Cuervos presenta: La balada de Hugo Sánchez is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Club de Cuervos presenta: La balada de Hugo Sánchez is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Absurd.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Club de Cuervos presenta: La balada de Hugo Sánchez op IMDB

Score: 6,6 van de 10

Hugo Sanchez is tasked with leading the Cuervos into the Duel of the Birds tournament despite his personal life pulling him back toward the family business.

Acteurs in Club de Cuervos presenta: La balada de Hugo Sánchez

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans [Origineel];Spaans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans;Duits;Frans

Meer zoals Club de Cuervos presenta: La balada de Hugo Sánchez

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Sandman
Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.
Super Giant Robot Brothers
Als het gekibbel stopt, begint de strijd! Robotbroers Shiny en Thunder en hun geniale uitvinder moeten de aarde verdedigen nu de ruimtemonsters aanvallen.
Tamara Falcó: La marquesa
In deze realityserie staat het leven van socialite Tamara Falcó centraal. Ze zoekt en vindt een balans tussen werk, ontspanning en haar beroemde familie.
KAKEGURUI TWIN
Mary Saotome is vastbesloten om hogerop te komen en investeert alles wat ze heeft in wat haar elitaire middelbare school het meest waardeert: gokken met hoge inzet.
Trainwreck: Woodstock '99
Woodstock 1969 stond voor vrede en muziek, maar de revival in 1999 liep uit op drie dagen agressie, rellen en gewonden. Waarom ging het zo vreselijk mis?