Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Club de Cuervos presenta: La balada de Hugo Sánchez

Tv-serie, 2018
Club de Cuervos presenta: La balada de Hugo Sánchez
Hugo Sánchez, de trouwe persoonlijke assistent van Chava Iglesias, moet Club de Cuervos naar de overwinning leiden in Nicaragua. Tenminste, als dat van zijn moeder mag.
De tv-serie Club de Cuervos presenta: La balada de Hugo Sánchez is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Club de Cuervos presenta: La balada de Hugo Sánchez is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Absurd.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Club de Cuervos presenta: La balada de Hugo Sánchez op IMDB

Score: 6,6 van de 10

Hugo Sanchez is tasked with leading the Cuervos into the Duel of the Birds tournament despite his personal life pulling him back toward the family business.

Acteurs in Club de Cuervos presenta: La balada de Hugo Sánchez

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans [Origineel];Spaans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans;Duits;Frans

Meer zoals Club de Cuervos presenta: La balada de Hugo Sánchez

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

My Little Pony: Vertel je verhaal
De Mane 5 zijn terug! Sunny gaat samen met haar ponyvrienden op nog meer avonturen terwijl ze samen leven, leren en plezier maken in Hoefdorp aan Zee.
Who Were We Running From?
Een moeder verbergt een mysterieus verleden en leeft samen met haar dochter als naamloze voortvluchtige. De twee leven in hotels en zien alle anderen als een bedreiging.
The Night Agent
Een waakzame FBI-agent heeft nachtdienst bij een noodnummer en krijgt een telefoontje waarmee hij in een gevaarlijke samenzwering rond een mol in het Witte Huis belandt.
Waco: American Apocalypse
Deze documentaireserie bevat nooit eerder vertoond materiaal van de notoire 51 dagen durende impasse tussen federale agenten en een zwaarbewapende, religieuze groep in 1993.
Close to Home: Murder in the Coalfield
Een gruwelijke moord brengt rechercheur Maik Briegand terug naar zijn geboorteplaats, waar hij ook moet afrekenen met zijn traumatische verleden.