Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Clueless

Film, 1995, 97 minuten, 5.402.652 beoordelingen
Clueless
Het leven van Cher verandert als er twee spetters verschijnen; een sexy nieuwe klasgenoot en een leuke 'ex-stiefbroer'.
De film Clueless is uitgebracht in 1995 en duurt 97 minuten. In deze klassieker zien we Paul Rudd in een vroege rol, evenals Alicia Silverstone en Brittany Murphy. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Clueless op Moviemeter

Cher is een rijkeluisdochter en om haar cijfers te verbeteren brengt ze twee leraren bij elkaar. Als dit lukt besluiten zij en haar vriendin Dionne zich te storten op een nieuw meisje, Tai, die nog geen flauw benul heeft van de normen en waarden van de huidige tieners. Ze zullen haar net zo populair maken als zij zelf zijn. Cher zoekt tegelijkertijd ook nog eens naar haar droomvriendje.

Clueless op IMDB

Score: 7 van de 10

A rich high school student tries to boost a new pupil's popularity, but reckons without affairs of the heart getting in the way.

Acteurs in Clueless

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Braziliaans Portugees;Engels
Ondertiteling: Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Clueless

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie
De tienerturtles en hun mystieke ninjakrachten worden op de proef gesteld wanneer meedogenloze wezens uit een ander universum totale chaos willen veroorzaken.
Darlings
Badru hoopt dat haar opvliegende man zal veranderen als hij stopt met drinken. Maar als hij in zijn woede te ver gaat, zinnen zij en haar moeder op wraak.
Wedding Season
Asha en Ravi voelen de druk van hun ouders om te trouwen. Ze doen alsof ze daten tijdens een zomer vol bruiloften, maar hun list loopt mis als ze echte gevoelens krijgen.
Super Giant Robot Brothers
Als het gekibbel stopt, begint de strijd! Robotbroers Shiny en Thunder en hun geniale uitvinder moeten de aarde verdedigen nu de ruimtemonsters aanvallen.
¿Qué culpa tiene el karma?
Als haar jongere zus en de jongen op wie ze verliefd was, zich verloven, moet modeontwerpster Sara uitzoeken of haar vermeende pech de echte oorzaak is van haar tegenslagen.