Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Clueless

Film, 1995, 97 minuten, 5.402.652 beoordelingen
Clueless
Het leven van Cher verandert als er twee spetters verschijnen; een sexy nieuwe klasgenoot en een leuke 'ex-stiefbroer'.
De film Clueless is uitgebracht in 1995 en duurt 97 minuten. In deze klassieker zien we Paul Rudd in een vroege rol, evenals Alicia Silverstone en Brittany Murphy. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Clueless op Moviemeter

Cher is een rijkeluisdochter en om haar cijfers te verbeteren brengt ze twee leraren bij elkaar. Als dit lukt besluiten zij en haar vriendin Dionne zich te storten op een nieuw meisje, Tai, die nog geen flauw benul heeft van de normen en waarden van de huidige tieners. Ze zullen haar net zo populair maken als zij zelf zijn. Cher zoekt tegelijkertijd ook nog eens naar haar droomvriendje.

Clueless op IMDB

Score: 7 van de 10

A rich high school student tries to boost a new pupil's popularity, but reckons without affairs of the heart getting in the way.

Acteurs in Clueless

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Braziliaans Portugees;Engels
Ondertiteling: Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Clueless

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.