Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Cobra Kai

Tv-serie, 2021
Cobra Kai
Tientallen jaren na het toernooi dat hun leven veranderde, ontbrandt de rivaliteit tussen Johnny en Daniel opnieuw in deze sequel op de 'Karate Kid'-films.
De tv-serie Cobra Kai is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. William Zabka en Ralph Macchio zijn opnieuw te zien in deze met een Emmy genomineerde sequel op de 'Karate Kid'-films. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Cobra Kai is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Hartverwarmend, Feelgood, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Cobra Kai

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Cobra Kai

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Sandman
Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.
Super Giant Robot Brothers
Als het gekibbel stopt, begint de strijd! Robotbroers Shiny en Thunder en hun geniale uitvinder moeten de aarde verdedigen nu de ruimtemonsters aanvallen.
Trainwreck: Woodstock '99
Woodstock 1969 stond voor vrede en muziek, maar de revival in 1999 liep uit op drie dagen agressie, rellen en gewonden. Waarom ging het zo vreselijk mis?
Big Tree City
Een team dierenhelden met speciale vaardigheden en snelle voertuigen werkt samen om Big Tree City veilig te houden en de lastigste problemen van de stad op te lossen.
Uncoupled
Een makelaar in New York is stomverbaasd als zijn vaste vriend hem verlaat. Nu zal hij opnieuw moeten beginnen en als veertiger weer moeten gaan daten.