Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Code Name: Emperor

Código: Emperador
Film, 2022, 104 minuten
Code Name: Emperor
Een geheim agent krijgt de opdracht om een keurige politicus in een kwaad daglicht te stellen en moet besluiten of hij bepaalde grenzen wel wil overschrijden.
De film Code Name: Emperor is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 104 minuten. Goya Award-winnaar Luis Tosar speelt een gedesillusioneerde spion tegenover Alexandra Masangkay ('The Platform'). Geschikt voor 16 jaar en ouder. Code Name: Emperor is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Spannend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Code Name: Emperor

Regisseur

Meer zoals Code Name: Emperor

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
A Jazzman's Blues
Tyler Perry's verhaal over verboden liefde en familiedrama onthult 40 jaar aan geheimen en leugens tegen de achtergrond van juke joint blues in het zuiden van de VS.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.