Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Coin Heist

Film, 2017, 97 minuten
Coin Heist
Als een crisis het voortbestaan van hun school bedreigt, smeden vier tieners een gedurfd plan om tien miljoen dollar te vergaren. Eerste stap? Inbreken bij de U.S. Mint.
De film Coin Heist is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 97 minuten. Filmster Sasha Pieterse won een Teen Choice Award voor haar rol als Alison DiLaurentis in Pretty Little Liars. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Coin Heist op Moviemeter

Score: 2,31 van de 5

Als een crisis het voortbestaan van hun school bedreigt, smeden vier tieners een gedurfd plan om tien miljoen dollar te vergaren. De vier helden verzinnen een wild plan om hun school te redden en lappen daarbij alle regels aan hun laars. Eerste stap? Inbreken bij de US Mint.

Coin Heist op IMDB

Score: 4,8 van de 10

United by dire circumstances, four unlikely allies from a Philadelphia prep school - the hacker, the slacker, the athlete, and the perfect student - band together to attempt the impossible: steal from the U.S. Mint.

Acteurs in Coin Heist

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Coin Heist

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Infiesto
Twee rechercheurs achtervolgen hardnekkig de verantwoordelijken voor een ontvoering waarvan ze beseffen dat deze deel uitmaakt van een sinister patroon.
Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.
Vicious Circle
Een onschuldige dokter wordt beschuldigd van moord. In een poging zijn naam te zuiveren, belandt hij in een gevaarlijke wereld van misdaad, chantage en valsheid in geschrifte.
A Man Named Rocca
Nadat zijn vriend onterecht is beschuldigd van moord, reist een voormalige gangster naar Marseille om ouderwets wraak te nemen en er een deel van de actie te claimen.