Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Coin Heist

Film, 2017, 97 minuten
Coin Heist
Als een crisis het voortbestaan van hun school bedreigt, smeden vier tieners een gedurfd plan om tien miljoen dollar te vergaren. Eerste stap? Inbreken bij de U.S. Mint.
De film Coin Heist is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 97 minuten. Filmster Sasha Pieterse won een Teen Choice Award voor haar rol als Alison DiLaurentis in Pretty Little Liars. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Coin Heist op Moviemeter

Score: 2,31 van de 5

Als een crisis het voortbestaan van hun school bedreigt, smeden vier tieners een gedurfd plan om tien miljoen dollar te vergaren. De vier helden verzinnen een wild plan om hun school te redden en lappen daarbij alle regels aan hun laars. Eerste stap? Inbreken bij de US Mint.

Coin Heist op IMDB

Score: 4,8 van de 10

United by dire circumstances, four unlikely allies from a Philadelphia prep school - the hacker, the slacker, the athlete, and the perfect student - band together to attempt the impossible: steal from the U.S. Mint.

Acteurs in Coin Heist

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Coin Heist

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
The Last Days of American Crime
Een bankovervaller doet mee aan een plan om één laatste historische overval te plegen voordat de overheid een signaal activeert dat crimineel gedrag voorgoed beëindigt.