Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Coisa Mais Linda

Tv-serie, 2020
Coisa Mais Linda
Een huisvrouw uit de jaren 50 gaat naar Rio de Janeiro om haar man te zien, maar ontdekt dat hij haar heeft verlaten. Ze besluit te blijven en opent een bossanovaclub.
De tv-serie Coisa Mais Linda is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Coisa Mais Linda is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Sentimenteel, Hartverwarmend, Inspirerend, Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Coisa Mais Linda op IMDB

Score: 7,5 van de 10

Documentary about the birth of bossa-nova, in Brazil, and the major stars of this musical style.

Acteurs in Coisa Mais Linda

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Portuguees (Brazilië) [Origineel];Portuguees (Brazilië) - Audiodescriptie;Engels;Frans;Spaans
Ondertiteling: Portuguees (Brazilië);Duits;Engels;Nederlands;Frans

Meer zoals Coisa Mais Linda

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
Thai Cave Rescue
Een Thais voetbalteam en zijn assistent-coach komen vast te zitten in de Tham Luang-grot, wat leidt tot een wereldwijde reddingsoperatie. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Só Se For Por Amor
De solocarrière van Deusa stelt haar romance met Tadeu op de proef. Eva wil dat een groot artiest haar teksten zingt. Al snel botsen hun muzikale dromen.
DAHMER
De veroordeelde moordenaar Jeffrey Dahmer bracht 17 tieners en jongemannen om het leven gedurende een periode van meer dan tien jaar. Hoe ontweek hij de politie zo lang?
Du bist nicht allein
Verlangend naar een tweede kans gaan vijf saaie Berlijners, waaronder een natuurkundige en een ex-actrice, op zoek naar een vonk die hen weer inspireert.