Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Colin Quinn: The New York Story

Film, 2016, 62 minuten
Colin Quinn: The New York Story
De ‘SNL’-veteraan geeft een experimentele voorstelling over de geschiedenis van New York en de mensen die de stad vormgaven. Geregisseerd door Jerry Seinfeld.
De film Colin Quinn: The New York Story is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 62 minuten. Quinn en Jerry Seinfeld slaan de handen weer ineen na hun samenwerking aan het succesvolle Long Story Short in 2010. Geschikt voor alle leeftijden.Colin Quinn: The New York Story is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Snedig, Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Colin Quinn: The New York Story op IMDB

Colin Quinn (Trainwreck (2015)). Also: truths and myths about denim care; a model with Down syndrome, who was featured at New York Fashion Week.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Colin Quinn: The New York Story

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.
Minions en meer 1
Deze verzameling korte Minions-verhalen van de 'Verschrikkelijke Ikke'-franchise bevat korte films als 'Training Wheels', 'Puppy' en 'Yellow Is The New Black'.
The Dead Don't Die
Een bovennatuurlijke gebeurtenis wekt de doden op in het rustige stadje Centerville, een situatie die de politiechef en zijn plaatsvervanger moeilijk onder controle krijgen.
Patton Oswalt: We All Scream
Patton grapt over ouder worden, zijn gefaalde lock-downplannen en de dag dat zijn vrouw in een Walkure veranderde in deze stand-upspecial die hij zelf regisseerde.