Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Collateral Beauty

Skönheten i allt
Film, 2016, 96 minuten
Collateral Beauty
Een reclameman die worstelt met verdriet, vindt zingeving door brieven te schrijven aan onconventionele ontvangers, terwijl zorgzame collega's een list bedenken.
De film Collateral Beauty is uitgebracht in 2016 en duurt 96 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Sentimenteel, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Collateral Beauty op IMDB

Score: 6,8 van de 10

Retreating from life after a tragedy, a man questions the universe by writing to Love, Time and Death. Receiving unexpected answers, he begins to see how these things interlock and how even loss can reveal moments of meaning and beauty.

Acteurs in Collateral Beauty

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals Collateral Beauty

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

BONDING
Een New Yorkse studente die bijklust als dominatrix, zet haar beste homovriend van de middelbare school in als haar assistent.
I Think You Should Leave with Tim Robinson
In deze onconventionele comedyserie met veel gastrollen verloopt geen enkele interactie normaal.
Petta (Telugu Version)
Een sympathieke nieuwe rector van een universiteit blijkt geen gewone man te zijn wanneer een oude vijand opduikt en zijn complexe, gewelddadige verleden blootlegt.
Little Singham in London
Little Singham is in Londen om de koningin te ontmoeten. Als de beroemde Koh-i-Noor-diamant wordt geroofd, gaat de kinderagent op een wilde boevenjacht door de hele stad.
Slender Man
Een groep meiden die wanhopig op zoek is naar hun vermiste vriendin roept het wezen op dat haar waarschijnlijk heeft ontvoerd: de duistere internetlegende Slender Man.