Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Colony

A Colony
Tv-serie, 2018
Colony
Als Los Angeles door troepen van buiten wordt ingenomen en een ommuurde stad wordt, riskeren een voormalig FBI-agent en zijn vrouw alles om hun zoon terug te vinden.
De tv-serie Colony is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Colony op Moviemeter

Score: 4 van de 5

Camille dwaalt door het landschap en praat met kikkers en kippen. Ze vaart als een zorgeloze ziel door het leven. Maar voor haar oudere zus, de introverte Mylia, zijn dingen gecompliceerder. Mylia is verdwaald tussen de onzekerheid in haar gezinsleven, de oppervlakkige sfeer op haar nieuwe school en haar eerste ervaringen op feesten. Het is Camille die uiteindelijk Mylia introduceert bij Jimmy. De jongen uit het nabijgelegen Abenaki-reservaat is anders en zorgt voor een nieuwe kijk op haar leven.

Colony op IMDB

Score: 7,3 van de 10

Set in the near future, Colony centers on a family who must make difficult decisions as they balance staying together while trying to survive. They live in L.A., which has been occupied by a force of outside intruders. While some people have chosen to collaborate with the authorities and benefit from the new order, others have rebelled and suffer the consequences.

Acteurs in Colony

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Frans;Duits;Spaans
Ondertiteling: Spaans;Nederlands;Duits;Frans;Engels

Meer zoals Colony

The 100

The 100

(2019)

Z Nation

Z Nation

(2018)

Between

Between

(2016)

Nowhere Boys

Nowhere Boys

(2017)

12 Monkeys

12 Monkeys

(2017)

Residue

Residue

(2015)

The OA

The OA

(2019)

Slasher

Slasher

(2019)

Travelers

Travelers

(2018)

Glitch

Glitch

(2019)

Mars

Mars

(2016)

Salvation

Salvation

(2018)

Damnation

Damnation

(2017)

Ghost Wars

Ghost Wars

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vortex
De vrouw van een politieagent is omgekomen door een mysterieus ongeluk. Nadat hij via virtual reality opnieuw contact met haar heeft gelegd, probeert hij dat te ontkennen.
Scoop
Door de moord op een journalist belandt een misdaadverslaggeefster die gerechtigheid wil, in een web waarin politie, media en de onderwereld van Mumbai met elkaar verweven zijn.
Siren: Survive the Island
24 vrouwelijke politieagenten, brandweerlieden, bodyguards, soldaten, sporters en stuntvrouwen werken samen om te overleven op een afgelegen eiland.
Turn of the Tide
Als een boot vol cocaïne voor de kust van zijn eiland zinkt, ziet Eduardo dat als een riskante, maar spannende kans om geld te verdienen en zijn stoutste dromen waar te maken.
Blood & Gold
In de bittere nadagen van WO II raken een Duitse deserteur en een jonge vrouw verwikkeld in een bloedige strijd met een groep nazi's die op zoek is naar verborgen goud.