Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Colony

A Colony
Tv-serie, 2017
Colony
Als Los Angeles door troepen van buiten wordt ingenomen en een ommuurde stad wordt, riskeren een voormalig FBI-agent en zijn vrouw alles om hun zoon terug te vinden.
De tv-serie Colony is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Colony op Moviemeter

Score: 4 van de 5

Camille dwaalt door het landschap en praat met kikkers en kippen. Ze vaart als een zorgeloze ziel door het leven. Maar voor haar oudere zus, de introverte Mylia, zijn dingen gecompliceerder. Mylia is verdwaald tussen de onzekerheid in haar gezinsleven, de oppervlakkige sfeer op haar nieuwe school en haar eerste ervaringen op feesten. Het is Camille die uiteindelijk Mylia introduceert bij Jimmy. De jongen uit het nabijgelegen Abenaki-reservaat is anders en zorgt voor een nieuwe kijk op haar leven.

Colony op IMDB

Score: 7,3 van de 10

Set in the near future, Colony centers on a family who must make difficult decisions as they balance staying together while trying to survive. They live in L.A., which has been occupied by a force of outside intruders. While some people have chosen to collaborate with the authorities and benefit from the new order, others have rebelled and suffer the consequences.

Acteurs in Colony

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Frans;Duits;Spaans
Ondertiteling: Spaans;Nederlands;Duits;Frans;Engels

Meer zoals Colony

The 100

The 100

(2019)

Z Nation

Z Nation

(2016)

Zoo

Zoo

(2017)

Between

Between

(2016)

Nowhere Boys

Nowhere Boys

(2017)

12 Monkeys

12 Monkeys

(2017)

Residue

Residue

(2015)

The OA

The OA

(2016)

Slasher

Slasher

(2017)

Travelers

Travelers

(2017)

Glitch

Glitch

(2017)

Mars

Mars

(2016)

Salvation

Salvation

(2018)

Grenseland

Grenseland

(2017)

Damnation

Damnation

(2017)

Ghost Wars

Ghost Wars

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Space Force
Een viersterrengeneraal gaat met tegenzin een samenwerking aan met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force.
Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Betaal
Agenten die zijn ingehuurd om een stam te verdrijven om ruimte te maken voor een snelweg, worden getroffen door een oude vloek en een leger Britse zombiesoldaten.
Control Z
Als een hacker de geheimen van leerlingen begint bloot te geven aan de hele school, werkt de sociaal geïsoleerde maar oplettende Sofía eraan om hem/haar te ontmaskeren.
Blood & Water
Een tiener in Kaapstad heeft een toevallige ontmoeting op een feestje en wil bewijzen dat een zwemster van een privéschool haar zus is die na haar geboorte is ontvoerd.