Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Coming to America

Film, 1988, 116 minuten, 6.740.796 beoordelingen
Coming to America
Deze Afrikaanse prins gaat incognito naar Amerika om zijn ware liefde te vinden...
De film Coming to America is uitgebracht in 1988 en duurt 116 minuten. Eddie Murphy zette deze film drie weken lang op nummer 1, waarmee het de meest winstgevende comedy van het jaar werd. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Hilarisch, Feelgood, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Coming to America op Moviemeter

Akeem (Murphy) is de kroonprins van Zamunda, een koninkrijk in Afrika. Akeem is opgegroeid in ongekende luxe met bedienden voor alles wat hij zich kan wensen. Zelfs zijn schoenen hoeft hij niet te strikken. Wanneer hij op 21-jarige leeftijd wordt voorgesteld aan zijn bruid weet hij na een kort gesprek dat zij niet de ware is. Hij vraagt zijn vader toestemming om naar Amerika te gaan om daar een bruid te zoeken. Aangekomen in Amerika neemt de steenrijke prins samen met zijn bediende Semmi (Hall) een arme levensstijl aan. Akeem wil namelijk een vrouw zoeken die op hem valt vanwege zijn persoonlijkheid en niet vanwege zijn geld.

Coming to America op IMDB

Score: 7 van de 10

An African prince goes to Queens, New York City to find a wife whom he can respect for her intelligence and will.

Trailer

Acteurs in Coming to America

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Frans;Engels;Duits
Ondertiteling: Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Coming to America

Inside Man

Inside Man

(2006)

Prison Break

Prison Break

(2008)

Colombiana

Colombiana

(2011)

Suits

Suits

(2019)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Last Soviet Movie
Deze parodie op Sovject-actiefilms volgt een auteur uit Brooklyn die de geschiedenis van zijn voorouders onderzoekt. Deze waren belangrijke schakels in de Russische Revolutie.
The Man from Toronto
Een identiteitsverwisseling dwingt een stuntelige ondernemer om samen te werken met een beruchte huurmoordenaar, 'De man uit Toronto', in de hoop in leven te blijven.
Man Vs Bee
In deze comedyserie probeert stuntelende vader Trevor het te winnen van een sluwe bij terwijl hij op een chic landhuis past − maar dat leidt alleen maar tot meer chaos.
Il paradiso all’improvviso
Tijdens een job in Ischia ontmoet een visualeffects-artiest een charmante vrouw die zijn cynische kijk op de liefde verandert. Maar is ze te mooi om waar te zijn?
Apocalypse Please!
Een groep overlevers trekt zich terug in een bunker ter voorbereiding van de dag des oordeels. Een apocalyps? Narcisme, waanideeën en jaloezie blijken even destructief.