Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Coming to America

Film, 1988, 117 minuten, 6.740.796 beoordelingen
Coming to America
Deze Afrikaanse prins gaat incognito naar Amerika om zijn ware liefde te vinden...
De film Coming to America is uitgebracht in 1988 en duurt 117 minuten. Eddie Murphy zette deze film drie weken lang op nummer 1, waarmee het de meest winstgevende comedy van het jaar werd. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Hilarisch, Feelgood, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Coming to America op Moviemeter

Akeem (Murphy) is de kroonprins van Zamunda, een koninkrijk in Afrika. Akeem is opgegroeid in ongekende luxe met bedienden voor alles wat hij zich kan wensen. Zelfs zijn schoenen hoeft hij niet te strikken. Wanneer hij op 21-jarige leeftijd wordt voorgesteld aan zijn bruid weet hij na een kort gesprek dat zij niet de ware is. Hij vraagt zijn vader toestemming om naar Amerika te gaan om daar een bruid te zoeken. Aangekomen in Amerika neemt de steenrijke prins samen met zijn bediende Semmi (Hall) een arme levensstijl aan. Akeem wil namelijk een vrouw zoeken die op hem valt vanwege zijn persoonlijkheid en niet vanwege zijn geld.

Coming to America op IMDB

Score: 7 van de 10

An African prince goes to Queens, New York City to find a wife whom he can respect for her intelligence and will.

Trailer

Acteurs in Coming to America

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Frans;Engels;Duits
Ondertiteling: Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Coming to America

Prison Break

Prison Break

(2008)

Colombiana

Colombiana

(2011)

Suits

Suits

(2018)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.