Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Conan the Barbarian

Film, 2011, 112 minuten, 2.008.819 beoordelingen
Conan the Barbarian
De dappere krijger Conan the Barbarian verdedigt de mensen van Hyboria nadat zijn familie en mededorpelingen zijn afgeslacht door kwade strijdkrachten.
De film Conan the Barbarian is uitgebracht in 2011 en duurt 112 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Meeslepend.
16 jaar en ouder Bevat geweld
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Conan the Barbarian op Moviemeter

Conan (Momoa) is de laatste van zijn volk. Hij zag zijn vader sterven en is vastbesloten om zijn vader te wreken. Hij zal iedereen doden die verantwoordelijk was voor de dood van zijn volk. Maar hij heeft een erg gevaarlijke vijand: de almachtige Khalar Sing.

Conan the Barbarian op IMDB

Score: 5 van de 10

A vengeful barbarian warrior sets off to get his revenge on the evil warlord who attacked his village and murdered his father when he was a boy.

Acteurs in Conan the Barbarian

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Conan the Barbarian

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

À tout casser
Frankie en zijn vrienden openen een nachtclub en jagen de gangster die beneden woont tegen zich in het harnas.
My Name Is Vendetta
Een voormalige huurmoordenaar voor de maffia vlucht met zijn dochter naar Milaan nadat oude vijanden zijn vrouw en zwager hebben gedood. Daar plannen ze hun wraak.
The Accidental Spy
Een IT'er met een gebroken hart verhuist naar Londen om auditie te doen voor een realityserie, die onverwacht verandert in een echt karteldrama.
Berserk
Een rondzwervende huurling sluit zich aan bij een charismatische leider in zijn meedogenloze zoektocht naar glorie en erkenning in dit epische middeleeuwse verhaal.
Benji
Nadat de lieve straathond Benji is geadopteerd door een vriendelijk gezin, jaagt hij op katten, flirt hij met een showhond en helpt hij twee ontvoerde kinderen te redden.