Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Conan the Barbarian

Film, 2011, 112 minuten, 2.008.819 beoordelingen
Conan the Barbarian
De dappere krijger Conan the Barbarian verdedigt de mensen van Hyboria nadat zijn familie en mededorpelingen zijn afgeslacht door kwade strijdkrachten.
De film Conan the Barbarian is uitgebracht in 2011 en duurt 112 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Meeslepend.
16 jaar en ouder Bevat geweld
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Conan the Barbarian op Moviemeter

Conan (Momoa) is de laatste van zijn volk. Hij zag zijn vader sterven en is vastbesloten om zijn vader te wreken. Hij zal iedereen doden die verantwoordelijk was voor de dood van zijn volk. Maar hij heeft een erg gevaarlijke vijand: de almachtige Khalar Sing.

Conan the Barbarian op IMDB

Score: 5 van de 10

A vengeful barbarian warrior sets off to get his revenge on the evil warlord who attacked his village and murdered his father when he was a boy.

Acteurs in Conan the Barbarian

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Conan the Barbarian

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Carter
Een man wordt wakker zonder zich iets te kunnen herinneren. Een mysterieuze stem uit een apparaatje in zijn oor stuurt hem op een gevaarlijke missie om gijzelaars te redden.
Justice Served
Een groep vrijheidsstrijders valt de rechtszaak binnen van een witte politieagent die een zwarte man heeft neergeschoten. Het hele land volgt de gijzeling op televisie.
Keep Breathing
Wanneer een vliegtuigje in de Canadese wildernis neerstort, moet de enige overlevende tegen de elementen en haar innerlijke demonen strijden om in leven te blijven.
Fast & Feel Love
Een kampioen bekers stapelen vecht voor zijn verwaarloosde liefdesleven terwijl hij zijn titel van snelste stapelaar ter wereld verdedigt.
Teenage Mutant Ninja Turtles
Als New York in handen valt van de slinkse crimineel Shredder, kruipen vier onwaarschijnlijke misdaadbestrijders uit hun schuilplaats in de riool om de stad te redden.