Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Concussion

Film, 2015, 123 minuten
Concussion
Dit drama is gebaseerd op een waargebeurd verhaal over een forensisch arts die bij NFL-spelers een controversieel verband legde tussen hersenschuddingen en hersenletsel.
De film Concussion is uitgebracht in 2015 en duurt 123 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Concussion op Moviemeter

Score: 3,29 van de 5

'Concussion' vertelt het waargebeurde verhaal van Dr. Bennet Omalu, een forensische neuropatholoog die als eerste een neurodegeneratieve ziekte, bekend als CTE, wist te ontdekken bij voormalige NFL-spelers. Wanneer hij dit naar buiten wil brengen en aantoonbaar wil maken, komt hij echter op gespannen voet te staan met de machtigste instellingen ter wereld.

Concussion op IMDB

Score: 7,1 van de 10

In Pittsburgh, accomplished pathologist Dr. Bennet Omalu uncovers the truth about brain damage in football players who suffer repeated concussions in the course of normal play.

Acteurs in Concussion

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Spaans;Duits;Engels;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Spaans;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Concussion

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Falchi
Twee speciale agenten zijn aangesteld om de georganiseerde misdaad in Napels te bestrijden. Tijdens hun onderzoek worstelen ze met een complex privéleven en geheimen.
A Tor Bella Monaca non piove mai
Twee broers veranderen hun leven in de hoop het appartement waarin ze opgroeiden, te kunnen verlaten. Kan het rechte pad ze echter uit de buitenwijken leiden?
Warriors of Future
Wanneer een meteoor met een vernietigende plant op de wereld inslaat, krijgt een zelfmoordcommando uren de tijd om hun post-apocalyptische stad van de totale ondergang te redden.
Lady Chatterley's Lover
De ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem.
Sıcak Kafa
In een dystopische wereld woedt een epidemie die zich verspreidt via communicatie. Een tirannieke organisatie heeft het voorzien op een taalkundige die immuun is voor de ziekte.