Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Against the Ropes

Tv-serie, 2023
Against the Ropes
Ángela is vrijgelaten uit de gevangenis en wil het respect terugwinnen van haar dochter, die dol is op lucha libre-worstelen. Ze gaat de ring in als een mysterieus personage.
De tv-serie Against the Ropes is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023. Zowel op het scherm als achter de camera schitteren vrouwen in dit project onder leiding van Carolina Rivera (Madre Solo hay Dos). Geschikt voor 12 jaar en ouder. Against the Ropes is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Bitterzoet, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Against the Ropes

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans - Audiodescriptie;Spaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans;Frans;Nederlands

Meer zoals Against the Ropes

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Pax Massilia
Terwijl een wrede drugsdealer Marseille probeert te veroveren, verwelkomen een opstandige politiechef en zijn onverschrokken team een nieuwe rekruut met een eigen agenda.
Verified Stand-Up
Tien comedians. Tien dynamische decors. Twee afleveringen. Ontdek je nieuwe favoriete stand-up wanneer deze topartiesten optreden in de Webster Hall in New York.
Comedy Royale
Twintig van Korea's beste comedians nemen het tegen elkaar op voor een kans om een Netflix-serie te hosten. En dat levert non-stop, onwijs veel hilariteit op.
Replacing Chef Chico
Als een chef-kok in coma raakt, is het aan zijn toegewijde souschef om de sluiting te vermijden van hun Filipijnse gastronomische restaurant.
Olóládé
Twee vrienden worden op onverwachte manieren ineens rijk. Het lijkt te mooi om waar te zijn - totdat ze verstrikt raken in levensgevaarlijke witwaspraktijken.