Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes

Conversazioni con un killer: Il caso Bundy
Tv-serie, 2019
Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes
Recente interviews, archiefbeelden en geluidsopnamen vanuit de dodencel schetsen een onthutsend portret van de bekende seriemoordenaar Ted Bundy.
De tv-serie Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes op IMDB

Score: 7,8 van de 10

An in-depth look at the life of crimes of serial killer, Ted Bundy.

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Duits;Nederlands;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Family Switch
Als twee ouders na een zeldzame kosmische gebeurtenis vlak voor kerst van lichaam wisselen met hun tienerkinderen, breekt er chaos uit in het gezin.
My Daemon
Om zijn moeder te redden, maken een goedhartige jongen en zijn speciale vriendje een reis door het post-apocalyptische Japan. Maar de duistere krachten komen dichterbij.
American Symphony
In deze uiterst persoonlijke documentaire probeert muzikant Jon Batiste een symfonie te componeren terwijl zijn vrouw, schrijfster Suleika Jaouad, wordt behandeld voor kanker.
Verified Stand-Up
Tien comedians. Tien dynamische decors. Twee afleveringen. Ontdek je nieuwe favoriete stand-up wanneer deze topartiesten optreden in de Webster Hall in New York.
Onmyoji
In de vergulde enclave van het keizerlijke hof raakt Minamoto Hiromasa bevriend met mysticus Abe Seimei. Ze lossen moeilijke zaken op die afkomstig zijn uit het demonische rijk.