Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Cop Watchers

Documentaire, 2016, 45 minuten
Cop Watchers
Dit zijn de verhalen van burgers die het overmatige politiegeweld aan de kaak willen stellen door arrestaties te filmen van de New Yorkse politie.
De documentaire Cop Watchers is uitgebracht in 2016 en duurt 45 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze documentaire is Controversieel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Cop Watchers op Moviemeter

Score: 0,5 van de 5

De laatste jaren duiken er ook in onze media steeds meer berichten op over politiegeweld in de Verenigde Staten. Vooral het feit dat voornamelijk Afro-Amerikanen het slachtoffer zijn, heeft in de VS en in andere landen al tot heel wat protest geleid - denk maar aan de internationale 'Black Lives Matter'-beweging. In de nasleep van de moord op vijf politieagenten in Dallas op 7 juli, een vergeldingsactie voor het recente politiegeweld van blanke agenten tegen zwarte burgers, trok BBC naar New York, de stad die beschikt over de grootste politie-eenheid van het land. Documentairemaker Ben Steele gaat in de stad op pad met zogenaamde 'cop watchers', mensen die er hun missie van hebben gemaakt om mogelijke gevallen van overmatig en onnodig politiegeweld op beeld vast te leggen en het op die manier aan te klagen.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans (Spanje);Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Cop Watchers

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
The Big Flower Fight
Tien duo's bestaande uit bloemisten, beeldhouwers en tuinontwerpers strijden in een bloemrijk gevecht om te zien wie de grootste en geweldigste tuinsculpturen kan maken.
White Lines
Zoe Walker laat haar rustige leven achter zich om de verdwijning van haar broer op Ibiza te onderzoeken, waar ze al snel een decadent en gevaarlijk pad inslaat.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.