Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Cop Watchers

Documentaire, 2016, 45 minuten
Cop Watchers
Dit zijn de verhalen van burgers die het overmatige politiegeweld aan de kaak willen stellen door arrestaties te filmen van de New Yorkse politie.
De documentaire Cop Watchers is uitgebracht in 2016 en duurt 45 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze documentaire is Controversieel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Cop Watchers op Moviemeter

Score: 0,5 van de 5

De laatste jaren duiken er ook in onze media steeds meer berichten op over politiegeweld in de Verenigde Staten. Vooral het feit dat voornamelijk Afro-Amerikanen het slachtoffer zijn, heeft in de VS en in andere landen al tot heel wat protest geleid - denk maar aan de internationale 'Black Lives Matter'-beweging. In de nasleep van de moord op vijf politieagenten in Dallas op 7 juli, een vergeldingsactie voor het recente politiegeweld van blanke agenten tegen zwarte burgers, trok BBC naar New York, de stad die beschikt over de grootste politie-eenheid van het land. Documentairemaker Ben Steele gaat in de stad op pad met zogenaamde 'cop watchers', mensen die er hun missie van hebben gemaakt om mogelijke gevallen van overmatig en onnodig politiegeweld op beeld vast te leggen en het op die manier aan te klagen.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans (Spanje);Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Cop Watchers

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Victim/Suspect
Een journalist onderzoekt een zaak van een vrouw die een valse aangifte van verkrachting zou hebben gedaan, en ziet een patroon: autoriteiten die zich tegen de slachtoffers keren.
Anna Nicole Smith: You Don't Know Me
Van haar successen als topmodel tot haar tragische dood: in deze documentaire wordt het leven van Anna Nicole Smith bekeken door de ogen van haar naasten.
Queen Cleopatra
Cleopatra vecht als laatste farao van Egypte om haar troon, familie en erfenis te beschermen in dit docudrama met reconstructies en interviews met deskundigen.
Missing: Dead or Alive?
Volg de agenten van een politiebureau in South Carolina op hun urgente zoektocht naar mensen die onder verontrustende omstandigheden zijn verdwenen.
Chimp Empire
Een grote troep chimpansees gedijt goed in een woud in Oeganda en probeert om te gaan met complexe sociale politiek, familiedynamiek en gevaarlijke ruzies om territorium.