Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Copenhagen Cowboy: Nightcall with Nicolas Winding Refn

Documentaire, 2023, 27 minuten
Copenhagen Cowboy: Nightcall with Nicolas Winding Refn
Maker Nicolas Winding Refn en zijn team vertellen hoe ze de stoïsche heldin en de duistere sprookjesversie van de onderwereld van Kopenhagen leven inbliezen.
De documentaire Copenhagen Cowboy: Nightcall with Nicolas Winding Refn is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023 en duurt 27 minuten. Bevat interviews met maker Nicolas Winding Refn en acteurs Angela Bundalovic, Lola Corfixen, Zlatko Buric en anderen. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Copenhagen Cowboy: Nightcall with Nicolas Winding Refn is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

What Jennifer Did
Jennifer Pan belt de alarmcentrale om te melden dat haar ouders zijn neergeschoten en wordt zo het middelpunt van een fascinerende misdaadzaak.
The Antisocial Network: Memes to Mayhem
Van 'rickrollen' tot virale samenzweringstheorieën: ontdek in deze documentaire hoe een anonieme website uitgroeide tot een bron van chaos in de echte wereld.
Three Identical Strangers
Drie tieners zijn dolblij als ze bij toeval ontdekken dat ze een eeneiige drieling zijn die bij de geboorte werd gescheiden – tot het ware verhaal aan het licht komt.
The Other Shore: The Diana Nyad Story
Volg de 63-jarige zwemster Diana Nyad tijdens een gevaarlijk doel: ze wil van Cuba naar Florida zwemmen zonder beschermende haaienkooi.
To Kill a Tiger
Wanneer zijn tienerdochter een schokkende misdaad overleeft, zoekt een boer naar gerechtigheid. Hij moet de diepgewortelde onverdraagzaamheid in hun dorp trotseren.