Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Copenhagen Cowboy: Nightcall with Nicolas Winding Refn

Documentaire, 2023, 27 minuten
Copenhagen Cowboy: Nightcall with Nicolas Winding Refn
Maker Nicolas Winding Refn en zijn team vertellen hoe ze de stoïsche heldin en de duistere sprookjesversie van de onderwereld van Kopenhagen leven inbliezen.
De documentaire Copenhagen Cowboy: Nightcall with Nicolas Winding Refn is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023 en duurt 27 minuten. Bevat interviews met maker Nicolas Winding Refn en acteurs Angela Bundalovic, Lola Corfixen, Zlatko Buric en anderen. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Copenhagen Cowboy: Nightcall with Nicolas Winding Refn is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Skywalkers: A Love Story
Twee waaghalzen testen de grenzen van hun liefde en vertrouwen als ze illegaal een van de hoogste gebouwen ter wereld beklimmen om een acrobatische stunt uit te halen.
Hermanos Por Accidente
Twee eeneiige tweelingen zijn na hun geboorte in Colombia verwisseld. Hun complexe geschiedenis en nieuwe identiteit worden in deze boeiende documentaire onderzocht.
Black Barbie
Ontdek het onvertelde verhaal van de eerste zwarte Barbie en de cruciale rol die drie vooruitstrevende vrouwen bij Mattel speelden bij het maken van een pop die op hen leek.
Outstanding: A Comedy Revolution
Ontdek de geschiedenis van LHBTI+-comedy in deze grappige en hartverwarmende documentaire met persoonlijke verhalen van een groep beroemde stand-upcomedians.
Mysteries of the Terracotta Warriors
Duizenden terracottakrijgers bewaakten de graftombe van de eerste Chinese keizer. Dit is hun verhaal, verteld aan de hand van archeologisch bewijs en re-enactments.