Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Countdown to Death: Pablo Escobar

Documentaire, 2017, 68 minuten
Countdown to Death: Pablo Escobar
Met zeldzame interviews, beelden en geluidsopnamen reconstrueert deze documentaire de laatste negen jaar in het leven van de Colombiaanse drugsbaron Pablo Escobar.
De documentaire Countdown to Death: Pablo Escobar is uitgebracht in 2017 en duurt 68 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze documentaire is Donker.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Countdown to Death: Pablo Escobar

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Engels;Duits;Frans
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans;Duits;Frans

Meer zoals Countdown to Death: Pablo Escobar

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
The Last Days of American Crime
Een bankovervaller doet mee aan een plan om één laatste historische overval te plegen voordat de overheid een signaal activeert dat crimineel gedrag voorgoed beëindigt.
Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.