Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Counterpunch

Documentaire, 2017, 90 minuten
Counterpunch
Terwijl de populariteit van boksen afneemt, brengen drie vechters in verschillende fasen van hun carrière offers om hun dromen te verwezenlijken en kampioen te worden.
De documentaire Counterpunch is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 90 minuten. Filmmaker Jay Bulger regisseerde ook de bekroonde documentaire 'Beware of Mr. Baker'. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze documentaire is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Counterpunch op Moviemeter

Score: 3,15 van de 5

Deze documentaire volgt drie veelbelovende amateurboksers die streven naar succes in een sport die steeds minder populair wordt. Ze willen ervoor zorgen dat hun namen vermeld worden naast de meest memorabele en gerespecteerde kampioenen allertijden. Via discipline, zweet, hartzeer en zegeviering onthult de nieuwe generatie tot in detail de weg om dit doel te bereiken en hoe het professionele en het amateurcircuit moet veranderen om met de tijd mee te kunnen gaan.

Counterpunch op IMDB

Score: 6,8 van de 10

The seasoned pro. The Olympic hopeful. The young up-and-comer. The ring is their home, and the titles are their dream. As boxing' popularity wanes, three fighters at different stages of their career make sacrifices to pursue their dreams of becoming champions.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Counterpunch

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

American Symphony
In deze uiterst persoonlijke documentaire probeert muzikant Jon Batiste een symfonie te componeren terwijl zijn vrouw, schrijfster Suleika Jaouad, wordt behandeld voor kanker.
The Billionaire, The Butler, and the Boyfriend
Hoe groeide een conflict tussen 's werelds rijkste vrouw en haar dochter uit tot een nationaal schandaal? Deze meeslepende docuserie vertelt het hele verhaal.
Robbie Williams
Na een recordbrekende solocarrière van 25 jaar blikt Robbie terug op zijn verleden en een leven in de schijnwerpers.
Cyberbunker: The Criminal Underworld
Deze documentaire onthult hoe hackers zich in de donkerste hoeken van het internet begaven vanuit een bunker uit de Koude Oorlog in een rustig Duits toeristenstadje.
Sly
Sly
Hij vond zijn toevlucht in film toen hij wilde ontsnappen aan een moeilijke kindertijd. Van underdog tot Hollywoodlegende: Sylvester Stallone vertelt in deze docu zijn verhaal.