Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Counterpunch

Documentaire, 2017, 90 minuten
Counterpunch
Terwijl de populariteit van boksen afneemt, brengen drie vechters in verschillende fasen van hun carrière offers om hun dromen te verwezenlijken en kampioen te worden.
De documentaire Counterpunch is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 90 minuten. Filmmaker Jay Bulger regisseerde ook de bekroonde documentaire 'Beware of Mr. Baker'. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze documentaire is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Counterpunch op Moviemeter

Score: 3,15 van de 5

Deze documentaire volgt drie veelbelovende amateurboksers die streven naar succes in een sport die steeds minder populair wordt. Ze willen ervoor zorgen dat hun namen vermeld worden naast de meest memorabele en gerespecteerde kampioenen allertijden. Via discipline, zweet, hartzeer en zegeviering onthult de nieuwe generatie tot in detail de weg om dit doel te bereiken en hoe het professionele en het amateurcircuit moet veranderen om met de tijd mee te kunnen gaan.

Counterpunch op IMDB

Score: 6,8 van de 10

The seasoned pro. The Olympic hopeful. The young up-and-comer. The ring is their home, and the titles are their dream. As boxing' popularity wanes, three fighters at different stages of their career make sacrifices to pursue their dreams of becoming champions.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Counterpunch

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Kaulitz & Kaulitz
Tweelingbroers en supersterren Tom en Bill Kaulitz geven een kijkje in hun privéleven in LA en Duitsland in deze grappige en intieme realityserie.
Black Barbie
Ontdek het onvertelde verhaal van de eerste zwarte Barbie en de cruciale rol die drie vooruitstrevende vrouwen bij Mattel speelden bij het maken van een pop die op hen leek.
Mysteries of the Terracotta Warriors
Duizenden terracottakrijgers bewaakten de graftombe van de eerste Chinese keizer. Dit is hun verhaal, verteld aan de hand van archeologisch bewijs en re-enactments.
Rafa Márquez: El Capitán
De Mexicaanse verdediger vertelt over zijn overwinningen en verliezen in de voetbalwereld en daarbuiten, en vertelt over zijn dromen, dwalingen en vastberadenheid.
Nelma Kodama: The Queen of Dirty Money
Nelma Kodama is weer op vrije voeten en vertelt wat haar aandeel is geweest als berucht valutahandelaar op de zwarte markt in een groot Braziliaans corruptieschandaal.