Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Counterpunch

Documentaire, 2017, 90 minuten
Counterpunch
Terwijl de populariteit van boksen afneemt, brengen drie vechters in verschillende fasen van hun carrière offers om hun dromen te verwezenlijken en kampioen te worden.
De documentaire Counterpunch is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 90 minuten. Filmmaker Jay Bulger regisseerde ook de bekroonde documentaire 'Beware of Mr. Baker'. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze documentaire is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Counterpunch op Moviemeter

Score: 3,15 van de 5

Deze documentaire volgt drie veelbelovende amateurboksers die streven naar succes in een sport die steeds minder populair wordt. Ze willen ervoor zorgen dat hun namen vermeld worden naast de meest memorabele en gerespecteerde kampioenen allertijden. Via discipline, zweet, hartzeer en zegeviering onthult de nieuwe generatie tot in detail de weg om dit doel te bereiken en hoe het professionele en het amateurcircuit moet veranderen om met de tijd mee te kunnen gaan.

Counterpunch op IMDB

Score: 6,8 van de 10

The seasoned pro. The Olympic hopeful. The young up-and-comer. The ring is their home, and the titles are their dream. As boxing' popularity wanes, three fighters at different stages of their career make sacrifices to pursue their dreams of becoming champions.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Counterpunch

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Pamela, a love story
Aan de hand van persoonlijke video's en dagboeken vertelt Pamela Anderson zelf het verhaal van haar opkomst, onstuimige romances en beruchte sekstapeschandaal.
The Hatchet Wielding Hitchhiker
In deze schokkende documentaire wordt het verhaal verteld van een zorgeloze nomade die een virale ster werd en vervolgens na een neerwaartse spiraal in de gevangenis belandde.
Mumbai Mafia: Police vs The Underworld
In het Mumbai van de jaren 90 hebben een misdaadbaas en zijn netwerk de macht over de stad - tot de opkomst van 'encounter cops' die schaamteloos hun doelwitten vermoorden.
MADOFF: The Monster of Wall Street
In deze docuserie wordt de opkomst en ondergang gevolgd van financier Bernie Madoff, het brein achter een van de grootste ponzifraudes in de geschiedenis van Wall Street.
Romantic Road
Deze documentaire volgt een Engelse advocaat en zijn vrouw terwijl ze opnieuw een jeugdreis door India en Bangladesh maken in hun Rolls-Royce uit 1936.