Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Counterpunch

Documentaire, 2017, 90 minuten
Counterpunch
Terwijl de populariteit van boksen afneemt, brengen drie vechters in verschillende fasen van hun carrière offers om hun dromen te verwezenlijken en kampioen te worden.
De documentaire Counterpunch is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 90 minuten. Filmmaker Jay Bulger regisseerde ook de bekroonde documentaire 'Beware of Mr. Baker'. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze documentaire is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Counterpunch op Moviemeter

Score: 3,15 van de 5

Deze documentaire volgt drie veelbelovende amateurboksers die streven naar succes in een sport die steeds minder populair wordt. Ze willen ervoor zorgen dat hun namen vermeld worden naast de meest memorabele en gerespecteerde kampioenen allertijden. Via discipline, zweet, hartzeer en zegeviering onthult de nieuwe generatie tot in detail de weg om dit doel te bereiken en hoe het professionele en het amateurcircuit moet veranderen om met de tijd mee te kunnen gaan.

Counterpunch op IMDB

Score: 6,8 van de 10

The seasoned pro. The Olympic hopeful. The young up-and-comer. The ring is their home, and the titles are their dream. As boxing' popularity wanes, three fighters at different stages of their career make sacrifices to pursue their dreams of becoming champions.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Counterpunch

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

For Military Merit
Deze documentaire gaat over het 'Veterans Airlift Command', een vrijwilligersgroep wiens piloten voormalige soldaten door de VS vliegen voor hun behandeling.
Más allá de las estrellas. Fotografiando un agujero negro
In deze documentaire worden Spaanse wetenschappers gevolgd die in 2019 de relativiteitstheorie van Einstein bevestigden door de eerste foto van een zwart gat te nemen.
Cuba's Sugar Trains
Maak een adembenemende en soms huiveringwekkende treinreis door Cuba over 19e-eeuwse spoorwegen die werden gebouwd voor de suikerindustrie van het eiland.
Formentor, el mar de las palabras
Deze documentaire onderzoekt de geschiedenis van Hotel Formentor op Mallorca, Spanje, de culturele invloed ervan en de legendarische gasten die er verbleven.
Broken Health
Temidden van de verwoestende COVID-19-pandemie proberen de Catalaanse minister van Volksgezondheid Alba Vergés en haar team de crisis onder controle te krijgen.