Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Couples Retreat

All Inclusive
Film, 2009, 113 minuten, 2.307.448 beoordelingen
Couples Retreat
Dit stel wil hun huwelijk redden door twee andere echtparen uit te nodigen voor een speciale vakantie die al huwelijksproblemen uit de weg ruimen.
De film Couples Retreat is uitgebracht in 2009 en duurt 113 minuten. Deze film is Hilarisch, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Couples Retreat op Moviemeter

Vier koppels gaan op vakantie naar een ontspanningsoord op een tropisch eiland. Terwijl één van de vier koppels daar is om aan hun huwelijk te werken, hebben de anderen niet door dat het meedoen aan de therapiesessies van het oord niet optioneel is.

Couples Retreat op IMDB

Score: 6 van de 10

A comedy centered around four couples who settle into a tropical-island resort for a vacation. While one of the couples is there to work on the marriage, the others fail to realize that participation in the resort's therapy sessions is not optional.

Acteurs in Couples Retreat

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Couples Retreat

Norbit

Norbit

(2007)

Bride Wars

Bride Wars

(2009)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.
The Galloping Major
Gokkers investeren in een volbloedkampioen om de Grand National te winnen, maar ontdekken dat ze letterlijk op het verkeerde paard hebben gewed.
The Wrong Arm of the Law
Een gang die zich voordoet als de politie berooft boeven. Crimineel meesterbrein Pearly Gates wil samen met inspecteur Parker de oude orde herstellen door de oplichters te stoppen.
Treasure Hunt
Een excentrieke familie wil van het voorouderlijke landgoed een hotel maken om schulden af te lossen, maar een paar leden van het huishouden proberen de plannen te saboteren.
Chance of a Lifetime
Een aantal gefrustreerde arbeiders krijgt de kans om zelf hun fabriek te runnen, maar zowel de arbeiders als hun voormalige managers moeten nog veel leren.