Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Covered: Alive in Asia

Documentaire, 2016, 75 minuten
Covered: Alive in Asia
De christelijke musicus Israel Houghton leidt zijn band Israel & New Breed tijdens een tour naar aanleiding van hun nieuwe album met multiculturele, hybride nummers.
De documentaire Covered: Alive in Asia is uitgebracht in 2016 en duurt 75 minuten. Het album 'Covered: Alive in Asia' van Houghton won in 2015 een Grammy voor Beste gospelalbum. Geschikt voor alle leeftijden.Deze documentaire is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Covered: Alive in Asia op Moviemeter

De christelijke muzikant Israel Houghton leidt zijn band Israel & New Breed tijdens een tour naar aanleiding van hun nieuwe album met multiculturele, hybride nummers. Houghton viert samen met New Breed het 15 jarige bestaan. De documentaire volgt de band op hun Alive in Asia Tour en toont achter de schermen interviews.

Covered: Alive in Asia op IMDB

Score: 6 van de 10

Follow Israel Houghton and NewBreed as they take you on a journey and behind the scenes on their Alive In Asia Tour. The cameras never stopped rolling so you'll get a real look at everything from the rehearsals to the sold out stages all over Asia. Hosted by Israel Houghton himself he'll take you to Singapore,Jakarta,Kuala Lumpor,Tokyo,Korea, and Manilla. See Israel like you've never seen him before. The airports, the meetings, the sound checks, The Highs and the lows. This is a "Must See" film for everybody.......

Acteur

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Covered: Alive in Asia

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Kaulitz & Kaulitz
Tweelingbroers en supersterren Tom en Bill Kaulitz geven een kijkje in hun privéleven in LA en Duitsland in deze grappige en intieme realityserie.
Black Barbie
Ontdek het onvertelde verhaal van de eerste zwarte Barbie en de cruciale rol die drie vooruitstrevende vrouwen bij Mattel speelden bij het maken van een pop die op hen leek.
Mysteries of the Terracotta Warriors
Duizenden terracottakrijgers bewaakten de graftombe van de eerste Chinese keizer. Dit is hun verhaal, verteld aan de hand van archeologisch bewijs en re-enactments.
Rafa Márquez: El Capitán
De Mexicaanse verdediger vertelt over zijn overwinningen en verliezen in de voetbalwereld en daarbuiten, en vertelt over zijn dromen, dwalingen en vastberadenheid.
Nelma Kodama: The Queen of Dirty Money
Nelma Kodama is weer op vrije voeten en vertelt wat haar aandeel is geweest als berucht valutahandelaar op de zwarte markt in een groot Braziliaans corruptieschandaal.