Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Cowspiracy: The Sustainability Secret

Documentaire, 2014, 90 minuten
Cowspiracy: The Sustainability Secret
Ontdek hoe de bio-industrie de natuurlijke hulpbronnen op aarde decimeert, en waarom deze crisis grotendeels genegeerd wordt door vele grote milieuorganisaties.
De documentaire Cowspiracy: The Sustainability Secret is uitgebracht in 2014 en duurt 90 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze documentaire is Visionair.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Cowspiracy: The Sustainability Secret op Moviemeter

Score: 3,65 van de 5

De grootste milieuorganisaties van de wereld zijn niet in staat de meest destructieve kracht die vandaag onze planeet bedreigt aan te pakken. Deze documentaire volgt op schokkende wijze, maar toch humoristisch, de reis van een aspirant-milieuactivist wanneer hij verwoed zoekt naar de echte oplossing voor de meest dringende milieuproblemen.

Cowspiracy: The Sustainability Secret op IMDB

Score: 9 van de 10

Follow the shocking, yet humorous, journey of an aspiring environmentalist, as he daringly seeks to find the real solution to the most pressing environmental issues and true path to sustainability.

Acteur

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Braziliaans Portugees;Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Spaans;Nederlands

Meer zoals Cowspiracy: The Sustainability Secret

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
The Dreamlife of Georgie Stone
In deze documentaire vertelt Georgie Stone hoe ze van kind opgroeide tot tieneractiviste. Ze blikt terug op haar leven en historische gevecht voor transgenderrechten.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Wanna
Slimme verkopers of sluwe oplichters? Wanna Marchi en Stefania Nobile werden de onbetwiste koninginnen van het Italiaanse teleshoppen. Totdat ze te ver gingen.
Eric Clapton - The 1970s Review
Aan de hand van anekdotische interviews en archiefbeelden van concerten onderzoekt deze documentaire de carrière van de legendarische gitarist uit de jaren 70.