Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Cowspiracy: The Sustainability Secret

Documentaire, 2014, 90 minuten
Cowspiracy: The Sustainability Secret
Ontdek hoe de bio-industrie de natuurlijke hulpbronnen op aarde decimeert, en waarom deze crisis grotendeels genegeerd wordt door vele grote milieuorganisaties.
De documentaire Cowspiracy: The Sustainability Secret is uitgebracht in 2014 en duurt 90 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze documentaire is Visionair.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Cowspiracy: The Sustainability Secret op Moviemeter

Score: 3,65 van de 5

De grootste milieuorganisaties van de wereld zijn niet in staat de meest destructieve kracht die vandaag onze planeet bedreigt aan te pakken. Deze documentaire volgt op schokkende wijze, maar toch humoristisch, de reis van een aspirant-milieuactivist wanneer hij verwoed zoekt naar de echte oplossing voor de meest dringende milieuproblemen.

Cowspiracy: The Sustainability Secret op IMDB

Score: 9 van de 10

Follow the shocking, yet humorous, journey of an aspiring environmentalist, as he daringly seeks to find the real solution to the most pressing environmental issues and true path to sustainability.

Acteur

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Braziliaans Portugees;Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Spaans;Nederlands

Meer zoals Cowspiracy: The Sustainability Secret

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.