Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Crank 2: High Voltage

Crank 2
Film, 2009, 91 minuten, 1.420.886 beoordelingen
Crank 2: High Voltage
Chev Chelios is terug. Hij kwam op krachten en voelt zich goed tot hij ontdekt dat zijn hart werd vervangen door een kunstmatige pomp op batterijen.
De film Crank 2: High Voltage is uitgebracht in 2009 en duurt 91 minuten. Jason Statham keert terug in deze actie-sequel, waarin ook David Carradine, Dwight Yoakam en Amy Smart te zien zijn. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Crank 2: High Voltage op Moviemeter

Score: 2,95 van de 5

Chev Chelios (Jason Statham) komt bij zinnen in de handen van enkele Chinese bendeleden die zijn hart stelen en vervangen door een kunsthart. Dit werkt op batterijen die een regelmatige electrische schok nodig hebben, om te blijven functioneren. Voor Chev volgt een race door Los Angeles, om alles weer recht te zetten, wraak te nemen en zijn hart terug te vinden.

Crank 2: High Voltage op IMDB

Score: 6 van de 10

Chelios faces a Chinese mobster who has stolen his nearly indestructible heart and replaced it with a battery-powered ticker that requires regular jolts of electricity to keep working.

Trailer

Acteurs in Crank 2: High Voltage

Regisseurs

Meer zoals Crank 2: High Voltage

Godless

Godless

(2017)

Project Power

Project Power

(2020)

Kate

Kate

(2021)

Point Blank

Point Blank

(2019)

Extraction

Extraction

(2020)

Beckett

Beckett

(2021)

Xtremo

Xtremo

(2021)

Sweet Girl

Sweet Girl

(2021)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.
Moonfall
Een NASA-medewerker, een oud-astronaut en een complotdenker moeten samenwerken om de aarde te redden als de maan uit zijn baan wordt gestoten.
Der Parfumeur
Een rechercheur wil haar reukzin herstellen en haar minnaar heroveren. Ze werkt samen met een parfummaker, die dodelijke methodes gebruikt om de perfecte geur te creëren.