Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Crash Landing on You

Tv-serie, 2019
Crash Landing on You
Een Zuid-Koreaanse erfgename komt door een ongelukje tijdens het paragliden terecht in Noord-Korea -- en in het leven van een legerofficier die haar helpt onderduiken.
De tv-serie Crash Landing on You is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Liefde kent geen grenzen in deze stormachtige romance met supersterren Hyun Bin en Son Ye-jin. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Crash Landing on You is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Hartverwarmend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Crash Landing on You op IMDB

Score: 6,8 van de 10

The absolute top secret love story of a chaebol heiress who made an emergency landing in North Korea because of a paragliding accident and a North Korean special officer who falls in love with her and who is hiding and protecting her.

Acteurs in Crash Landing on You

Audio en ondertiteling

Audio: Koreaans - Audiodescriptie;Koreaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Koreaans;Nederlands

Meer zoals Crash Landing on You

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Choona
Een bonte groep buitenbeentjes ontdekt dat ze een gemeenschappelijke vijand heeft: een meedogenloze, maar bijgelovige politicus. Ze zinnen op wraak en plannen een overval.
Song of the Bandits
In het wetteloze land Gando zijn woeste bandieten bereid tot het uiterste te gaan om voor hun kostbare thuisland en dierbaren te vechten, zelfs als het op leven of dood is.
Thursday's Widows
Teresa treft haar man en diens twee beste vrienden dood aan in hun exclusieve woongemeenschap. Met de waarheid komen ook duistere geheimen aan het licht.
Miseducation
Na een publieke vernedering schrijft een wannabe influencer zich in bij de universiteit in een kleine stad. Daar wil ze haar sociale status terugwinnen.
Class Act
Een supergedreven man uit de arbeidersklasse wordt een van de meest controversiële openbare figuren van Frankrijk in deze gedramatiseerde biopic over Bernard Tapie.