Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Crashing Eid

Tv-serie, 2023
Crashing Eid
Razan viert het Suikerfeest met haar Saoedische familie. Als haar Brits-Pakistaanse verloofde onuitgenodigd langskomt, wil ze iedereen overtuigen dat hij een geschikte match is.
De tv-serie Crashing Eid is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023. Summer Shesha, Yasir Alsaggaf, Khalid Alharbi, en Hamza Haq schitteren in deze Saoedische comedy. Geschikt voor 14 jaar en ouder. Crashing Eid is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Aangrijpend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Crashing Eid

Audio en ondertiteling

Audio: Arabisch (Saoedi-Arabië) [Origineel];Arabisch - Audiodescriptie;Engels;Spaans (Latijns-Amerika);Fran
Ondertiteling: Arabisch (Saoedi-Arabië);Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Crashing Eid

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Pax Massilia
Terwijl een wrede drugsdealer Marseille probeert te veroveren, verwelkomen een opstandige politiechef en zijn onverschrokken team een nieuwe rekruut met een eigen agenda.
Verified Stand-Up
Tien comedians. Tien dynamische decors. Twee afleveringen. Ontdek je nieuwe favoriete stand-up wanneer deze topartiesten optreden in de Webster Hall in New York.
Comedy Royale
Twintig van Korea's beste comedians nemen het tegen elkaar op voor een kans om een Netflix-serie te hosten. En dat levert non-stop, onwijs veel hilariteit op.
Replacing Chef Chico
Als een chef-kok in coma raakt, is het aan zijn toegewijde souschef om de sluiting te vermijden van hun Filipijnse gastronomische restaurant.
Olóládé
Twee vrienden worden op onverwachte manieren ineens rijk. Het lijkt te mooi om waar te zijn - totdat ze verstrikt raken in levensgevaarlijke witwaspraktijken.