Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Crashing

Tv-serie, 2016
Crashing
In ruil voor huurverlaging trekt een bonte groep van ongeveer twintig huurders in een voormalig ziekenhuis als bewaker, waar het al snel dolkomisch wordt.
De tv-serie Crashing is uitgebracht in 2016. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Snedig, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Crashing op IMDB

Score: 7,8 van de 10

A new comedy series following the lives of six 20- and 30-somethings living together as property guardians of a large, disused hospital..

Acteurs in Crashing

Audio en ondertiteling

Audio: Brits Engels;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Spaans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Crashing

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lookism
In een maatschappij waarin alles om een mooi uiterlijk draait, leidt een buitenbeentje een dubbelleven op school: hij wisselt tussen twee totaal tegenovergestelde lichamen.
Harry & Meghan
Harry en Meghan vertellen in deze docureeks over hun complexe traject, vanaf hun verkering tot hun afscheid van het koninklijke leven.
Smiley
Twee mannen en hun vrienden in Barcelona worstelen met twijfels, obstakels en gemiste kansen in hun zoektocht naar de ware liefde in hun leven.
The Most Beautiful Flower
De mollige, zelfverzekerde Mich weet dat ze geweldig is. Nu moet ze alleen nog iedereen op haar middelbare school in Xochimilco ervan zien te overtuigen dat ze dat ook is.
I Hate Christmas
Een alleenstaande verpleegkundige liegt tegen haar familie door te zeggen dat ze een vriendje heeft. Ze heeft 24 dagen tot Kerstmis om er echt eentje te vinden.