Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Crazy, Lovely, Cool

Tv-serie, 2018
Crazy, Lovely, Cool
Voor een groep charismatische studenten wordt overleven op de universiteit een serieuze zaak na schokkende onthullingen in een campusblog.
De tv-serie Crazy, Lovely, Cool is uitgebracht in 2018. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Crazy, Lovely, Cool op IMDB

CRAZY, LOVELY, COOL is a coming-of-age TV series that takes a fond look at the lives, joys and struggles of a group of charismatic students whose paths cross on the campus of Nigeria's ...

Acteurs in Crazy, Lovely, Cool

Regisseur

Meer zoals Crazy, Lovely, Cool

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Producers
Een onervaren producent duikt in de woelige wereld van kabelzenders en kijkcijfers: hij gaat voor het Korean Broadcasting System werken om dichter bij zijn vlam te zijn.
Uncontrollably Fond
Twee ex-geliefden ontmoeten elkaar na jaren weer als topacteur en documentaireproducent. Hun pijnlijke breuk ligt nog vers in het geheugen.
Love in the Moonlight
Een jonge Joseonvrouw die haar hele leven als een man heeft geleefd, wordt een eunuch in het koninklijke paleis, waar ze een band opbouwt met de kroonprins.
Hwarang
Een elite-eenheid met jonge krijgers die zijn getraind in zeden en vechtkunst, vindt liefde en vriendschap in Silla tijdens de periode van de Drie Koninkrijken in Korea.
Servant of the People
Nadat zijn tirade tegen corruptie binnen de overheid zich razendsnel heeft verspreid op social media, wordt een leraar de nieuwe president van het land.