Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Crazyhead

Tv-serie, 2016
Crazyhead
Bowlingbaanmedewerker Amy en dwarsligger Raquel geven de duivels er flink van langs en bestrijden tegelijkertijd hun eigen problemen als jonge twintigers.
De tv-serie Crazyhead is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016. Een comedyserie van Howard Overman, de producent van de met een BAFTA bekroonde serie Misfits. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze tv-serie is Spannend, Eng, Snedig, Bizar.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Crazyhead op IMDB

Score: 7,4 van de 10

Amy and Raquel attempt to navigate their way through the choppy waters of their early twenties whilst simultaneously kicking the ass of some seriously gnarly demons. What could possibly go wrong?

Acteurs in Crazyhead

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Frans;Engels;Duits;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Crazyhead

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.