Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Creep 2

Film, 2017, 80 minuten
Creep 2
Een videokunstenares vindt het perfecte personage voor een sensationeel werk, maar haar droomonderwerp laat al snel een verraderlijke kant van zichzelf zien.
De film Creep 2 is uitgebracht in 2017 en duurt 80 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Spannend, Eng.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Creep 2 op Moviemeter

Score: 2,61 van de 5

Sara is geïnteresseerd in filmografie en heeft het doel in contact te komen met eenzame mannen. Ze treft een advertentie aan, en denkt dat ze de perfecte man gevonden heeft. Sara begeeft zich naar een afgelegen huis in een bos en komt er in contact met de man, genaamd Aron. Hij beweert een seriemoordenaar te zijn. Sara schrikt ervan, maar besluit tóch een dag met hem door te brengen. Ze legt alles vast met haar camera.

Creep 2 op IMDB

Score: 6,4 van de 10

A video artist looking for work drives to a remote house in the forest to meet a man claiming to be a serial killer. But after agreeing to spend the day with him, she soon realizes that she made a deadly mistake.

Acteurs in Creep 2

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Turks;Spaans;Duits;Engels;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Spaans;Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Creep 2

Creep

Creep

(2014)

XX

XX

(2017)

Rebirth

Rebirth

(2016)

Holidays

Holidays

(2016)

Hipersomnia

Hipersomnia

(2016)

Horror Story

Horror Story

(2013)

Voyeur

Voyeur

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Thursday's Widows
Teresa treft haar man en diens twee beste vrienden dood aan in hun exclusieve woongemeenschap. Met de waarheid komen ook duistere geheimen aan het licht.
El Conde
Augusto Pinochet is een vampier die wil sterven, maar de gieren om hem heen willen eerst nog een laatste hapje. Een duistere satire van Pablo Larraín.
El cuerpo en llamas
Als er een politieagent wordt vermoord en in brand wordt gestoken, kijkt iedereen naar twee andere agenten: zijn vriendin en haar minnaar. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Gangs of Oslo
Een jonge politieagent raakt verstrikt in zijn eigen criminele verleden als zijn onderzoek hem naar zijn beste jeugdvriend leidt, die nu een meedogenloze bendeleider is.
Liebes Kind
Een mysterieuze vrouw ontsnapt uit haar schrijnende gevangenschap en leidt onderzoekers naar de duistere waarheid achter een onopgeloste verdwijning 13 jaar eerder.