Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Creep 2

Film, 2017, 80 minuten
Creep 2
Een videokunstenares vindt het perfecte personage voor een sensationeel werk, maar haar droomonderwerp laat al snel een verraderlijke kant van zichzelf zien.
De film Creep 2 is uitgebracht in 2017 en duurt 80 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Spannend, Eng.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Creep 2 op Moviemeter

Score: 2,61 van de 5

Sara is geïnteresseerd in filmografie en heeft het doel in contact te komen met eenzame mannen. Ze treft een advertentie aan, en denkt dat ze de perfecte man gevonden heeft. Sara begeeft zich naar een afgelegen huis in een bos en komt er in contact met de man, genaamd Aron. Hij beweert een seriemoordenaar te zijn. Sara schrikt ervan, maar besluit tóch een dag met hem door te brengen. Ze legt alles vast met haar camera.

Creep 2 op IMDB

Score: 6,4 van de 10

A video artist looking for work drives to a remote house in the forest to meet a man claiming to be a serial killer. But after agreeing to spend the day with him, she soon realizes that she made a deadly mistake.

Acteurs in Creep 2

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Turks;Spaans;Duits;Engels;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Spaans;Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Creep 2

Creep

Creep

(2014)

XX

XX

(2017)

Rebirth

Rebirth

(2016)

Mercy

Mercy

(2016)

Holidays

Holidays

(2016)

Hipersomnia

Hipersomnia

(2016)

Horror Story

Horror Story

(2013)

Voyeur

Voyeur

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Der Parfumeur
Een rechercheur wil haar reukzin herstellen en haar minnaar heroveren. Ze werkt samen met een parfummaker, die dodelijke methodes gebruikt om de perfecte geur te creëren.
The Dead Don't Die
Een bovennatuurlijke gebeurtenis wekt de doden op in het rustige stadje Centerville, een situatie die de politiechef en zijn plaatsvervanger moeilijk onder controle krijgen.
Bad Day
Een undercoveragent krijgt te maken met een vreselijk verlies tijdens het onderzoek naar een crimineel. Omdat ze bang is dat haar dekmantel weg is, kiest ze haar eigen weg.
Anja
Een apathische man ontmoet een vrouw via een virtualreality-ervaring en raakt verstrikt in een duistere onderwereld.
Santo
Twee agenten - één aan elke kant van de Atlantische Oceaan - gaan wanhopig op jacht naar een gemene internationale drugshandelaar van wie de identiteit nog altijd onbekend is.