Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Creep

Peachfuzz
Film, 2014, 77 minuten
Creep
Wanneer een berooide filmmaker een baan aanvaardt in een afgelegen bergdorp, beseft hij dat de klant verontrustende ideeën in het achterhoofd heeft.
De film Creep is uitgebracht in 2014 en duurt 77 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze film is Eng, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Creep op Moviemeter

Aaron is een optimistische filmmaker die besluit om voor Josef te gaan werken na het beantwoorden van zijn advertentie op Craigslist. Het enige wat Aaron hoeft te doen is Josef de hele dag filmen en discreet om te gaan met het hele plan. Josef vertelt Aaron dat hij een serie video's maakt voor zijn ongeboren zoon, omdat hij lijdt aan een terminale ziekte en nooit in staat zal zijn om hem te zien opgroeien. Gaandeweg begint Aaron echter steeds meer te twijfelen aan de dingen die Josef doet en zegt.

Creep op IMDB

Score: 6 van de 10

When a videographer answers a Craigslist ad for a one-day job in a remote mountain town, he finds his client is not at all what he initially seems.

Acteurs in Creep

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Nederlands;Duits;Spaans;Engels

Meer zoals Creep

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Whirlwind
Er ontvouwt zich een turbulente machtsstrijd tussen de premier en vicepremier op de dag dat de president slachtoffer wordt van een moordaanslag.
Gangs of Galicia
Als een advocate na de moord op haar vader erachter komt dat hij een dubbelleven had, zint ze op wraak en infiltreert ze in een Galicisch drugskartel om bij de leider te komen.
Bloody Mallory
Een huurling en haar team willen Frankrijk bevrijden van kwaadaardige krachten. Ze gaan op pad om een geheimzinnige slechterik en haar machtige sekte gedrochten te stoppen.
Joko Anwar's Nightmares and Daydreams
Verhalen over bovennatuurlijke scifi-verschijnselen ontvouwen zich in deze verzameling van zeven surrealistische, samenvallende verhalen van schrijver-regisseur Joko Anwar.
Under Paris
Als een enorme haai in de Seine opduikt, moet een rouwende wetenschapper haar tragische verleden onder ogen zien en Parijs voor een internationaal bloedbad behoeden.