Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Creep

Peachfuzz
Film, 2014, 77 minuten
Creep
Wanneer een berooide filmmaker een baan aanvaardt in een afgelegen bergdorp, beseft hij dat de klant verontrustende ideeën in het achterhoofd heeft.
De film Creep is uitgebracht in 2014 en duurt 77 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze film is Eng, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Creep op Moviemeter

Aaron is een optimistische filmmaker die besluit om voor Josef te gaan werken na het beantwoorden van zijn advertentie op Craigslist. Het enige wat Aaron hoeft te doen is Josef de hele dag filmen en discreet om te gaan met het hele plan. Josef vertelt Aaron dat hij een serie video's maakt voor zijn ongeboren zoon, omdat hij lijdt aan een terminale ziekte en nooit in staat zal zijn om hem te zien opgroeien. Gaandeweg begint Aaron echter steeds meer te twijfelen aan de dingen die Josef doet en zegt.

Creep op IMDB

Score: 6 van de 10

When a videographer answers a Craigslist ad for a one-day job in a remote mountain town, he finds his client is not at all what he initially seems.

Acteurs in Creep

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Nederlands;Duits;Spaans;Engels

Meer zoals Creep

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Viking Wolf
Nadat ze getuige is geweest van een gruwelijke moord op een feestje in haar nieuwe stad, krijgt een tiener vreemde visioenen en bizarre verlangens.
Infiesto
Twee rechercheurs achtervolgen hardnekkig de verantwoordelijken voor een ontvoering waarvan ze beseffen dat deze deel uitmaakt van een sinister patroon.
Vicious Circle
Een onschuldige dokter wordt beschuldigd van moord. In een poging zijn naam te zuiveren, belandt hij in een gevaarlijke wereld van misdaad, chantage en valsheid in geschrifte.
A Man Named Rocca
Nadat zijn vriend onterecht is beschuldigd van moord, reist een voormalige gangster naar Marseille om ouderwets wraak te nemen en er een deel van de actie te claimen.
They Can't Hang Me
Een hooggeplaatste regeringsfunctionaris wordt veroordeeld voor moord. Om de galg te ontlopen, biedt hij aan om de identiteit van een buitenlandse spion vrij te geven.