Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Criminal: Spain

Tv-serie, 2019
Criminal: Spain
De spanning van het psychologische spel tussen rechercheurs en verdachten is in de verhoorkamer voelbaar. De zoektocht naar antwoorden heeft er soms een morele prijs.
De tv-serie Criminal: Spain is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Met Emma Suárez (Julieta), Álvaro Cervantes (The Zone), Eduard Fernández (Biutiful) , Carmen Machi (The Tribe) e.a. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Criminal: Spain is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Criminal: Spain

Audio en ondertiteling

Audio: Duits - Audiodescriptie;Frans - Audiodescriptie;Engels - Audiodescriptie;Turks;Spaans (Spanje) - Aud
Ondertiteling: Nederlands;Engels;Frans;Duits;Spaans (Spanje)

Meer zoals Criminal: Spain

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Sandman
Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.
Endless Night
Een 17-jarige is het monotone leven in een buitenwijk zat en raakt bevriend met een groep tieners die een drug gebruikt die hen doet dromen terwijl ze wakker zijn.
Uncoupled
Een makelaar in New York is stomverbaasd als zijn vaste vriend hem verlaat. Nu zal hij opnieuw moeten beginnen en als veertiger weer moeten gaan daten.
Rebel Cheer Squad: A Get Even Series
Drie cheerleaders op een chique privéschool blazen de antipestclub van hun oud-klasgenoten nieuw leven in. Samen gaan ze de strijd aan tegen onrechtvaardigheid.
Justice Served
Een groep vrijheidsstrijders valt de rechtszaak binnen van een witte politieagent die een zwarte man heeft neergeschoten. Het hele land volgt de gijzeling op televisie.