Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny

Crouching Tiger, Hidden Dragon: The Green Legend
Tv-serie, 2016, 100 minuten
Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny
De beroemde krijger Yu Shu-Lien komt weer in actie om een legendarisch zwaard uit handen te houden van de snode krijgsheer Hades Dai.
De tv-serie Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 100 minuten. Al vechtend zijn Michelle Yeoh en Donnie Yen te bewonderen in deze sequel van de met een Oscar bekroonde film. Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny op Moviemeter

Twintig jaar na het eerste deel strijdt een groep legendarische ridders en soldaten voor vrede en gerechtigheid. Hiervoor moeten ze een 400 jaar oud zwaard beschermen. De groep - bestaande uit Silent Wolf (Donnie Yen), Yu Shu-lien (Michelle Yeoh), Tie-Fang en Snow Vase - zal alles in de strijd moeten gooien om het uit de handen van de kwaadaardige Hades Dai te houden.

Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny op IMDB

Score: 6,1 van de 10

Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny is a movie starring Donnie Yen, Michelle Yeoh, and Harry Shum Jr.. A story of lost love, young love, a legendary sword and one last opportunity at redemption.

Acteurs in Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny

Regisseur

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.