Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Cuba and the Cameraman

Documentaire, 2017, 113 minuten
Cuba and the Cameraman
De met een Emmy bekroonde filmmaker Jon Alpert volgt drie Cubaanse families gedurende vier tumultueuze decennia in de geschiedenis van het land.
De documentaire Cuba and the Cameraman is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 113 minuten. Dit portret van Cuba bestrijkt meerdere generaties en kreeg een Emmy-nominatie voor Beste historische documentaire. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze documentaire is Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Cuba and the Cameraman op Moviemeter

Score: 3,67 van de 5

Dit onthullend portret van Cuba volgt de levens van Fidel Castro en drie Cubaanse families die in de afgelopen veertig jaar de gevolgen van zijn beleid ondervonden. Hun levens plaatsen ons middenin de achtbaan van de Cubaanse Revolutie. Vanwege Alpert's unieke toegang tot het eiland, en het vertrouwen en de vriendschappen die hij maakte gedurende decennia, biedt deze film een openhartig en onthullend, nooit eerder vertoond, portret van Cuba.

Cuba and the Cameraman op IMDB

Score: 8,2 van de 10

Life in Cuba for three struggling families over the course of 45 years, from the cautious optimism of the early 1970s to the harrowing 1990s after the fall of the Soviet Union and the 2016 death of Fidel Castro.

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Cuba and the Cameraman

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Wild Boar: The Comeback
Het wilde zwijn was door de eeuwenlange jacht bijna uitgestorven. Maar door hun veerkracht en intelligentie neemt hun aantal nu weer toe in heel Europa.
Wild Venice
Ontdek een minder bekend deel van Venetië: dat van de wilde dieren. In koraalriffen en verborgen tuinen vind je alles, van giftige zoogdieren tot vreemde zeewezens.
Ghislaine Maxwell: Filthy Rich
Deze documentaire gaat via de verhalen van overlevers gedetailleerd in op de rechtszaak over sekshandel tegen Ghislaine Maxwell, een socialite en medeplichtige van Jeffrey Epstein.
A Very Royal Wedding
Deze documentaire ter gelegenheid van het 70-jarige jubileum van koningin Elizabeth en prins Philip brengt een ode aan het grandioze huwelijk met archiefbeelden en interviews.
Life in Outer Space: Exoplanets
Deze documentaire onderzoekt een aantal planetenstelsels die lijken op ons zonnestelsel en gaat na in hoeverre daar leven mogelijk zou kunnen zijn.